Άννα Βίσση: Γιατί φιλάω στο στόμα μια γυναίκα

Τι έλεγε (και κυρίως τι έκανε) η «απόλυτη» 10 χρόνια πριν;
 Άννα Βίσση: Γιατί φιλάω στο στόμα μια γυναίκα



Σήμερα είναι η αγαπημένη μας μέρα και όχι τυχαία. Κάθε Πέμπτη, με αφορμή τη στήλη Throw Back Thursday ξεθάβουμε τις ιστορίες που έλεγαν οι εγχώριοι celebrities μερικά χρόνια πριν. Αυτή τη φορά εντοπίσαμε τη συνέντευξη που είχε δώσει η Άννα Βίσση στο περιοδικό «ΟΚ» και τη Χριστίνα Πολίτη την εποχή που εμφανιζόταν στο Βοτανικό παρουσιάζοντας την παραγωγή του Nylon. Ήταν 2005 και τότε όλοι συζητούσαμε για το αισθησιακό φιλί που έδινε επί σκηνής με μία χορεύτρια. Σε αυτή τη συνέντευξη, λοιπόν, η «απόλυτη» όπως συνηθίζαμε να τη λέμε σαν teenagers εξηγεί ποιο ήταν το point του φιλιού, μιλάει για την προσωπική της ζωή και κάνει όνειρα για το μέλλον. Διάβασε το παρακάτω απόσπασμα και δες αν τελικά βγήκαν τα όνειρά της πραγματικότητα.  

Έχουν τρελαθεί να ασχολούνται με το υποτιθέμενο λεσβιακό φιλί με την χορεύτρια. Κάθονται και συζητάνε αν το μαγαζί έχει κόσμο ή δεν έχει. 

Ξέρεις τι λέω; Μολών λαβέ! Να έρθουν να το δουν! Το μαγαζί «σκοτώνει» φέτος! Είναι εμφανές. Και αυτό με το φιλί. Είναι στο πιο σέξι χορευτικό που βγαίνει η Ρούθι με τα μαστίγια στο Για σένα θα πεθάνω. Γίνεται πανζουρλισμός! Οι άντρες από κάτω αλληθωρίζουν. Το τι σχόλια έχω ακούσει για τη χορεύτρια που μασάει την τσιχλόφουσκα... Είπαμε με τη Μία Μάικλς να βρούμε ένα πολύ ιντριγκαριστικό φινάλε. Ένα απαλό φιλί στο στόμα με μια γυναίκα. Φαίνεται πως κορυφώνει τις φαντασιώσεις! Το ότι το αποκαλούν λεσβιακό είναι και για γέλια! Είναι θεατρικό, και το βρίσκω πολύ ροκ σε όλη τη φάση. Δεν έχουμε χιλιοπεί ότι είμαι ροκ άτομο σε ό,τι κάνω έτσι κι αλλιώς; Φέτος αφέθηκα ελεύθερη και κάνω ό,τι μου βγαίνει από μέσα μου. Είμαι ο εαυτός μου. Ροκάρω χωρίς να στερήσω από τον κόσμο την Άννα Βίσση, που ξέρει και θέλει να ακούει και στις μπαλάντες της και στα λαϊκά της. Αυτή είναι και η επιτυχημένη συνταγή του προγράμματος. Η εξισορρόπηση των πάντων. Ήρθε η ώρα και άλλαξαν τα πράγματα φέτος. 

Άννα, το χρόνο τον έχεις «τσακίσει»!

Τελικά, έχω κάνει το χρόνο από εχθρό το μεγαλύτερό μου σύμμαχο!

Τι κάνεις; Ξέρεις πως σε κοιτάνε από κάτω με το στόμα ανοιχτό. Από το σώμα σου, την κίνηση, την αντοχή σου!

Τι να σου πω! Έχω γίνει πια πρωταθλήτρια! Έχω μέσα μου τόσο καλή ψυχοσύνθεση, τόσο καλή ενέργεια και τόση αισιοδοξία, που νομίζω ότι ίσως αυτό βγαίνει και στην εμφάνισή μου. Η λάμψη δεν είναι ένεση κολλαγόνου. Όσο μεγαλώνει ο άνθρωπος, τόσο περισσότερο βγαίνει η προσωπικότητά του στην εμφάνισή του. Η γοητεία, η πείρα... Όλα αντανακλώνται. Το πιστεύω αυτό. Τώρα, τα άλλα, τα βασικά, τα έχω χιλιοπεί. Και τη γυμναστική μου κάνω και τρώω προσεκτικά. Είμαι πολύ πειθαρχημένο άτομο σε αυτά. 

Τι γίνεται στην προσωπική σου ζωή; 

Τις δύο ώρες που μου απομένουν μεταξύ ύπνου, που τόσο χρειάζομαι, φωτογραφίσεων και προγράμματος; (γελάει) Νιώθω πλήρως ισορροπημένη. Έχω κοντά μου τον Νίκο, που είναι ο σύντροφός μου και η καλύτερη παρέα που μπορεί να έχει άνθρωπος. Με βοηθάει, με ανακουφίζει και ξέρει να με χειρίζεται για να μην μπλοκάρω. Η κόρη μου, η Σοφία, είναι εδώ για τις γιορτές, και ειλικρινά την καμαρώνω, γιατί ομορφαίνει και γίνεται όλο και πιο ολοκληρωμένη προσωπικότητα κάθε μέρα. Φέτος είμαι πολύ υπερήφανη, γιατί ανέλαβε και τα κοστούμια του μπαλέτου και θα γίνει και το πρόσωπο των προϊόντων Mastic. Στην οικογένεια όλοι λουζόμαστε με σαμπουάν μαστίχας! Η αγαπημένη μου αδελφή, η Νίκη, με τον άντρα της πάντα κοντά μου, τη βλέπω να χορεύει κάθε βράδυ κάτω και τρελαίνομαι. 

Στην προσωπική, ερωτική σου ζωή, τι γίνεται; 

Προς το παρόν, είναι κάτι που δεν έχω χρόνο να το σκεφτώ. Μου λείπει η αίσθηση του να ερωτευτώ και χαίρομαι πολύ όταν στα γκάλοπ βλέπω πως με ψηφίζει ο κόσμος ως υπεράνθρωπο σύμβολο του σεξ! Είναι η καλύτερη διαφήμιση. Χα! Είμαι μόνη μου και διασκεδάζω με τα φιλαράκια μου. Ασχολούμαι για πρώτη φορά περισσότερο με τα αισθηματικά τους και γελάμε με τις διάφορες περιπέτειες. 

Πώς βλέπεις τους άντρες γενικά;

Αυτό που λένε πως δεν υπάρχουν άντρες πια, είναι μεγάλη βλακεία. Υπάρχουν περισσότεροι και ευκολότεροι από ποτέ. Χαμένοι και μπερδεμένοι από την υπερπροσφορά και πληθώρα των γυναικών. Σχεδόν αναισθητοποιημένοι. Έτσι καταντάνε βαρετοί και δεν έχουν να σου πουν τίποτα για να σε εκπλήξουν. Άσε που, όταν δουν πως μια γυναίκα έχει παραπάνω κυβικά, τους βλέπεις να σιγοτραγουδάνε το Δεν θα τ’ αντέξω!

Γι’ αυτό βλέπω όλες τις γυναίκες γύρω από τον Καρβέλα! Μέλι έχει;

Μέλι. Είναι unique, και μόνο οι άνθρωποι που είναι κοντά του και τους ανοίγεται μπορούν να καταλάβουν ακριβώς αυτή την ιδιαιτερότητα της προσωπικότητάς του. 

Για πες ένα ιδανικό σενάριο για το μέλλον;

Καταρχήν, έχω τακτοποιήσει το τι θα κάνω επαγγελματικά. Δεν το λέω ακόμη, αλλά έχω πολύ καλές ιδέες και σκέφτομαι να κάνω ενδιαφέρουσες κινήσεις. Σε προσωπικό επίπεδο, πολλές φορές λέμε με τον Νίκο και τους κολλητούς μου να πάρουμε όλοι σπίτια ο ένας κοντά στον άλλον, να περνάμε καλά, να έχουμε βέβαια πάντα υγεία και να γελάμε! 

Δες ΕΔΩ την εποχή που ο Κώστας Σόμμερ λεγόταν Conny και ήταν teddy boy.