Κατερίνα Καινούργιου, κι άλλες celebrities ήταν αλλιώς στο παρελθόν

Τότε ήταν άγνωστες, σήμερα είναι αγνώριστες.
Κατερίνα Καινούργιου, κι άλλες celebrities ήταν αλλιώς στο παρελθόν



Και τι δεν άκουσε τις προηγούμενες ημέρες η Κατερίνα Καινούργιου. Από τότε που προβλήθηκε στην εκπομπή «Αποκαλυπτικά» εκείνο το βίντεο που την έδειχνε προ 12ετίας με ξένο πρόσωπο όλοι έπεσαν να τη φάνε: Μπορεί η Καινούργιου να μας κάνει υποδείξεις styling έχοντας αυτό το άχαρο παρελθόν; Με τόσες πλαστικές μήπως είναι κακό πρότυπο για τα κορίτσια; Είναι η Barbie της Ελλάδας;  Είναι γυναίκα- νάρκισσος; Κοινώς, μόνο για το μνημόνιο δεν κατηγορήθηκε. Η ίδια, βέβαια, χθες στην εκπομπή της παραδέχτηκε ότι έκανε «κάποια πραγματάκια στην εμφάνισή της»

Και μπορεί να μας εξέπληξε η εντυπωσιακή αλλαγή της, όμως η αλήθεια είναι ότι δεν μας πολυενδιαφέρει πόσες πλαστικές έκανε μέσα σε αυτά τα χρόνια. Δικό της είναι το πρόσωπο και το σώμα, ό,τι θέλει το κάνει. Γιατί τελικά το συμπέρασμα είναι ένα: Όλες μπορούμε να γίνουμε καινούργιες, όπως η Καινούργιού. Και πλέον ξέρουμε ποιο είναι το μοτίβο. Βάφουμε το μαλλί αλά Βουγιουκλάκη, προσθέτουμε λίγο παραπάνω στήθος, φτιάχνουμε μια γαλλική μυτούλα, κάνουμε και μια λεύκανση στα δόντια και είμαστε έτοιμες για την tv. Μετά βέβαια δεν θα ξεχωρίζουμε η μία από την άλλη αλλά ποιος νοιάζεται για τέτοιες λεπτομέρειες; 

Πέρα από την πλάκα, εμείς εδώ στο FollowMe αποφασίσαμε για την ώρα να κρατήσουμε τις μύτες μας ως έχουν, να πετάξουμε καμιά ανταύγεια για το καλοκαίρι και να θυμηθούμε τα διάσημα κορίτσια που από άγνωστα έγιναν αγνώριστα. 

Γωγώ Μαστροκώστα

Η αλήθεια είναι πως η συγκεκριμένη πόζα δεν είναι και τόσο κολακευτική… Όμως είδες τι σου κάνει το ντεκαπάζ;

Χριστίνα Λαμπίρη

Η Λαμπίρη είναι γνωστό ότι έχει κάνει επέμβαση στη μύτη αλλά αυτό που μας εντυπωσίασε κυρίως ήταν το ρετρό styling. 

Νατάσσα Θεοδωρίδου

Και εγώ αν είχα σύζυγο πλαστικό χειρούργο ίσως να είχα υποκύψει σε κάποιον πειρασμό. Ειδικά αν ήμουν σαν την Σοφία Βέμπο. 

Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μεγάλο πανηγύρι έγινε στα media όταν κυκλοφόρησε παλαιότερη συνέντευξη- φωτογράφιση της Σταματίνας Τσιμτσιλή. Η παρουσιάστρια ήταν τότε μόλις 17 χρονών και μίλησε για τη rave μουσική έχοντας και το κατάλληλο look και την απαραίτητη μαγκιά. Αν θυμάσαι καλά, η Μελέτη είχε ποστάρει τη φωτογραφία στο facebook γράφοντας το εξής:  «Και όμως, αυτό το κορίτσι έχει σχολιάσει την δική μου εξωτερική εμφάνιση στον αέρα».

Ελένη Φουρέιρα

Άργησε να βρει το στιλ της και η Ελένη Φουρέιρα η οποία μας παραξένεψε με το μαλλί και τα ρούχα της. Μία έξτρα cult πινελιά βέβαια, δίνει και το background με τα γαρύφαλλα.