Eurovision 2015: Οι σέξι της Ευρώπης

Θα τους ψηφίζαμε ακόμα και αν τους βλέπαμε στο mute.
Eurovision 2015: Οι σέξι της Ευρώπης



Προς τις απανταχού φαν τις Eurovision και μη: Κορίτσια, ήρθε η στιγμή που περιμένατε. Ήρθε η ώρα να κλείσετε τα  αυτιά σας ή πιο απλά να πατήσετε mute στα παρακάτω βίντεο και να ανοίξετε τα μάτια σας. 

Γιατί μόλις είδαμε όλους τους υποψηφίους της φετινής Eurovision και πρόκειται να μοιράσουμε τα ευρωπαϊκά  βραβεία sexiness. Τι νόμιζες; Ότι μετά το Ρουβά ήρθε το χάος; Υπάρχουν κι άλλοι διαγωνιζόμενοι για όλα τα γούστα. Ροκάδες, pop, καλλίγραμμοι, εναλλακτικοί, άντρες με ονόματα- γλωσσοδέτες, τσαχπίνηδες, brutal. 

Έτσι, βρήκαμε 10 παραπάνω λόγους για να παρακολουθήσουμε το φετινό διαγωνισμό, ακόμα και αν δεν προκριθούμε στον τελικό, όπως προβλέπουν τα στοιχήματα

Uzari, Λευκωροσία

Έλα πες, δεν μοιάζει λίγο με τον δικό μας Γιώργο Καραμίχο; Μόνο και μόνο γι’ αυτό δεν αξίζει να μπει στη λίστα;  Μήπως σου θυμίζει κάτι άλλο; Ο Uzari, έχει ξαναπάει στη Eurovision το 2011 κάνοντας φωνητικά στην Anastasia Vinnikova. 

Loïc Nottet, Βέλγιο

Αν ήμασταν μια 10ετία νεότερες μάλλον θα ήμασταν ερωτευμένες μαζί του. Ο 19χρονος τραγουδιστής αναδείχτηκε από το «The Voice» του Βελγίου. 

Stig Rasta, Εσθονία

To τραγούδι της Εσθονίας θεωρείται ένα από τα φαβορί του διαγωνισμού και όχι άδικα. Ο Stig Rasta λένε ότι είναι ένας από τους πιο σέξι συνθέτες της χώρας του και βλέποντας το παρακάτω βίντεο μπορούμε να διακρίνουμε τη γοητεία του. Άσε που είναι ανοιχτός σε νέες γνωριμίες. Ήξερες ότι μια μέρα που χάζευε βιντεάκια στο YouTube πέτυχε ένα κορίτσι που ερμήνευε εκπληκτικά ένα τραγούδι της Christina Aguilera; Ήταν η Elina, η σημερινή παρτενέρ του στη Eurovision. 

Elnur Huseynov, Αζερμπαϊτζάν  

Ο κοκκινογένης από το Αζερμπαϊτζάν έχει το πιο φωτεινό χαμόγελο και ένα σικ στιλ που τον κάνει ξεχωριστό. 

Václav Noid Bárta, Τσεχία 

Ό,τι πιο brutal έχει η φετινή Eurovision. Ξέχνα το μαντήλι που φοράει στο video-clip και κράτησε το γρέζι στη φωνή του, τα μπράτσα και τα τατουάζ του. 

Vaidas Baumila, Λιθουανία

Κομψό αγόρι και γλυκό αγόρι δεν μπορείς να πεις; Μάλιστα, διαβάσαμε ότι κάποτε τραγουδούσε στο κρουαζιερόπλοιο «Queen Elizabeth». 

Kjetil Mørland, Νορβηγία

Μπορεί να μην ξέρουμε πώς προφέρεται το όνομά του, όμως ξέρουμε ότι αυτός ο άντρας είναι και ο πιο γοητευτικός. Έχει ένα μυστηριώδες βλέμμα που τονίζεται από τις διακριτικές ρυτίδες του άσε που μας αρέσει και η μουσική του. 

Måns Zelmerlöw, Σουηδία

Θεωρείται ο κούκλος της Eurovision και το φαβορί για την πρωτιά μιας και έχει χαρακτηριστικά μοντέλου και ωραίο τραγουδάκι. Θα τον εκτιμήσεις περισσότερο όταν τον ακούσεις να σου μιλάει κοιτώντας σε μέσα στα μάτια. 

The Makemakes, Αυστρία 

Τα βάλαμε και τα τρία αγόρια της Αυστρίας αν και κατά βάθος θέλαμε να επιλέξουμε μόνο τον τύπο με το καπέλο της Κατερίνας Καινούργιου και τα μακρύ ανέμελο μαλλί. 

Nadav Guedj, Ισραήλ

Αυτό το αγόρι είναι μας κέρδισε με το χορό και την τσαχπινιά του. Είμαστε σίγουρες ότι θα ξεχωρίσει στο φετινό διαγωνισμό.