Clooneys, έτοιμοι για Σαντορίνη;

Μήπως θα ήταν καλύτερα να έρθουν αυτοί οι celebrities στα ελληνικά νησιά;
Clooneys, έτοιμοι για Σαντορίνη;



Χαρήκαμε πολύ όταν μάθαμε ότι οι Clooneys θα πάνε στη Σαντορίνη κοντά στα τέλη του Ιουνίου, αλλά δεν πετάξαμε και τη σκούφια μας. Γιατί η αλήθεια είναι ότι δεν μιλάμε για ένα ζευγάρι που θα μπορούσε να κάνει τρέλες στο νησί ή να «ανακατευτεί» με ντόπιους και κοινούς θνητούς. Το πολύ πολύ να δούμε τον Clooney σε κανένα σοκάκι να δίνει χειροφίλημα στην Amal ή να βγάζουν καμιά selfie αγκαλιά στο ηλιοβασίλεμα. Μέχρι εκεί. Θα τους δούμε μια, θα τους δούμε δυο, μετά θα βαρεθούμε. 

Γι’ αυτό και σήμερα που το συζητούσαμε στο γραφείο, συνειδητοποιήσαμε ότι θα ήταν προτιμότερο να έρθουν στην Ελλάδα celebrities όπως οι παρακάτω. 

Το ερώτημα της ημέρας είναι λοιπόν: Ποιος celebrity θα θέλαμε να ξαπλώσει δίπλα μας στην παραλία; Ιδού οι απαντήσεις. 

Κάποιος με τον οποίο έχουμε εμμονή

Η Γιάννα θέλει να έρθει στο Πόρτο Ράφτη ο Matthew Mcconaughey, η Δανάη προσκαλεί τον Joaquin Phoinix στο κέντρο της Αθήνας και εγώ τον Jake Gyllenhaal στο εξοχικό μου στα Καμμένα Βούρλα. Μιλάμε με απολύτως υποκειμενικά κριτήρια. 

Κάποιος που θα έκανε σεξ μαζί μας

Θα προτιμούσαμε να ήταν κανένας άλλος αλλά ας είναι. Και ο David Duchovny για Χολιγουντιανός σταρ πιάνεται και θα έχεις να καμαρώνεις για όλη σου τη ζωή. Αν αναρωτιέσαι ποιος είναι ο λόγος που θα έκανε σεξ μαζί μας είναι επειδή πρόκειται περί σεξομανή. Μάλιστα, το 2008 είχε μπει σε κλινική αποτοξίνωσης για την πάθησή του. Ο David Duchovny θα επέλεγε το νησί της Ίου ή το Φαληράκι της Ρόδου. 

Κάποιος που θα δημιουργούσε επεισόδιο

Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη επιλογή από τον Justin Bieber. Ο αντιπαθητικός pop star θα τσακωνόταν με κάποιο σερβιτόρο, θα έδερνε κανένα φωτογράφο και παρόλα αυτά θα πόζαρε για selfies με τους φαν. Είναι από τους celebrities που λατρεύουμε να μισούμε, γι’ αυτό και η άφιξή του στο νησί της Μυκόνου θα ήταν ό,τι καλύτερο. 

Κάποιος που θα έκανε γυμνισμό

Αυτός είναι είτε ο Robbie Williams που θα έρθει ούτως ή άλλως τον Ιούνιο στην Ελλάδα είτε ο Justin Timberlake. O δεύτερος μάλιστα είχε γδυθεί σε παραλία γυμνιστών και φανταζόμαστε ότι θα έκανε το ίδιο αν ερχόταν στα Μάταλα. «Γεννήθηκα γυμνός και θα πεθάνω γυμνός, δεν βλέπω κάτι λάθος σε αυτό» έχει δηλώσει ο αγαπημένος pop- star. 

Κάποιος που θα μας έκανε να γελάσουμε

Δεν είναι άλλος από τον Jimmy Fallon. Θα κρυφακούγαμε όλα τα καλά κουτσομπολιά της showbiz,  ενώ σαν υπέροχος και κοινωνικός τύπος που είναι πιθανότατα να έπιανε κουβέντα μαζί μας και να γελούσε δυνατά με ό,τι θα του λέγαμε. Θα τον πετυχαίναμε σε μία από τις υπέροχες παραλίες της Λευκάδας.

Κάποιος που θα έψαχνε παρέα

Ο πρώτος που μας έρχεται στο μυαλό είναι ο Shia LaBeouf.  Το αγόρι είναι alternative, έχει piercing, κοτσιδάκι, φοράει το ίδιο τζιν δέκα μέρες, έχει μονίμως ένα θλιμμένο ύφος. Θα πήγαινε στη Γαύδο και θα ξανακυλούσε στο αλκοόλ ενώ φεύγοντας θα έλεγε στα ελληνικά media ότι τον βιάσαμε