Hot or not; Πώς είναι οι βουλευτές στην παραλία;

Έχεις δει τους βουλευτές να κολυμπάνε; Εμείς τους είδαμε και τους βαθμολογήσαμε!
Hot or not; Πώς είναι οι βουλευτές στην παραλία;



Μπορεί να είναι σπάνιες οι φορές που βλέπουμε τους βουλευτές με μαγιό αλλά όταν συμβαίνει, δύσκολα το ξεχνάμε. Λίγο πριν το peak της περιόδου αποφασίσαμε να βαθμολογήσουμε όλες εκείνες τις φορές που οι βουλευτές μπήκαν σε καλοκαιρινό mood. 

Γιώργος Αμυράς 

Βαθμολογία: 7/10

Δεν θα μπορούσε παρά να είναι ο καλύτερος της λίστας. Ο Γιώργος Αμυράς, στο παρελθόν είχε γδυθεί για τη στήλη «Naked City» της Lifo στήνοντας τη δική του παραλία στο μπαλκόνι του. 

Αλέξης Τσίπρας

Βαθμολογία: 6/10 

Έρχεται αμέσως δεύτερος επειδή είναι ο πρωθυπουργός και όχι επειδή είναι καλλίγραμμος. Η φωτογραφία από τις διακοπές του στη Νάξο έγινε viral, ενώ η περίεργα κατανεμημένη τριχοφυΐα του στο στήθος μας φάνηκε μέχρι και… χαριτωμένη. Εντάξει, όχι σε όλες.     

Ανδρέας Λοβέρδος 

Βαθμολογία: 6/10

Αν και δεν μπορούμε να βγάλουμε και πολλά συμπεράσματα από αυτή τη μικροσκοπική φωτογραφία, οι ενδείξεις μας λένε ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος κρατιέται μια χαρά. 

Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης

Βαθμολογία: 5/10

Ούτε για τον Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη μπορούμε να βγάλουμε ασφαλή συμπεράσματα. Η εμφάνισή του στην παραλία πάντως, μας φαίνεται αξιοπρεπής. 

Άδωνις Γεωργιάδης

Βαθμολογία: 5/10 

Δεν σκέφτηκε να ρουφήξει την κοιλιά ο Άδωνις Γεωργιάδης όταν πόζαρε για τη φωτογραφία, γι’ αυτό και θα λάβει 5 και μόνο βαθμούς για την εμφάνισή του. 

Σταύρος Θεοδωράκης 

Βαθμολογία: 5/10

Όχι ότι φοράει μαγιό, αλλά με λίγη φαντασία μπορείς να καταλάβεις πώς θα είναι. Σε αυτή τη φωτογραφία, ο Σταύρος Θεοδωράκης μαζεύει τα σκουπίδια της παραλίας σαν ευσυνείδητος πολίτης. 

Αντώνης Σαμαράς

Βαθμολογία: 3/10

Ή όντως αυτός είναι ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας που κάνει τα μπάνια του στο Ναύπλιο, ή κάποια φοβισμένη γιαγιάκα που του μοιάζει. Όπως και να έχει η κατάσταση το καπέλο είναι τελείως, μα τελείως λάθος. 

Σίμος Κεδίκογλου

Βαθμολογία: 2/10

Ποιος θα ξεχάσει τα καυτά φιλιά που έδινε το 2013 ο Σίμος Κεδίκογλου στην 28χρονη καλλονή από το «Cape Sounio»; Η αλήθεια είναι ότι δεν τρελαθήκαμε με το look εξ’ ου και οι 2 πόντοι. 

Χωρίς βαθμολόγηση, θα προχωρήσουμε στην βουλευτή Έλενα Ράπτη, την Κατερίνα Παπακώστα και την Όλγα Κεφαλογιάννη. 

Bonus, η Ελένη Αυλωνίτου. 

Δες ΕΔΩ γιατί η Βουλή είναι σέξι. 

Δες ΕΔΩ τα sextapes που έγραψαν ιστορία...