Με Chanel ταγέρ του 2012 η Amal στη συνάντησή της με τον Σαμαρά

Η Amal έδειχνε άψογη επαγγελματίας μέσα στο κρεμ ταγέρ της, το οποίο όμως αποτελεί κομμάτι του γαλλικού οίκου μόδας από τη συλλογή του 2012.
Με Chanel ταγέρ του 2012 η Amal στη συνάντησή της με τον Σαμαρά



Η Amal Alamuddin ή κυρία Clooney όπως είναι επίσημα πλέον το επίθετό της, μας έχει συνηθίσει σε εκθαμβωτικές εμφανίσεις από σχεδιαστές όπως Giambattista Valli and Dolce & Gabbana. Για τη συνάντησή της όμως με τον Αντώνη Σαμαρά προτίμησε να ντυθεί από πάνω μέχρι κάτω με Chanel.

Η Amal έδειχνε άψογη επαγγελματίας μέσα στο κρεμ ταγέρ της, το οποίο όμως αποτελεί κομμάτι του γαλλικού οίκου μόδας από τη συλλογή του 2012. Η Amal φαίνεται να ακολουθεί τον δρόμο που χάραξε η Kate Middleton, η οποία δεν έχει κανένα πρόβλημα να φοράει ξανά και ξανά τα ίδια ρούχα. Το ταγέρ της Amal αποτελεί ένα διαχρονικό κομμάτι του οίκου, αλλά και την ιδανική επιλογή για μία κομψή, γεμάτη αυτοπεποίθηση εμφάνιση. Κι αν η Amal επιλέγει να φορέσει ένα παλιότερο ρούχο χωρίς κανένα πρόβλημα, αυτή της η κίνηση δείχνει μόνο απενοχοποίηση ως προς τη γυναικεία φιλαρέσκεια και τον καταναλωτισμό. 

Άρτι αφιχθείσα από τον μήνα του μέλιτος στο Μαρακές, η 36άχρονη δικηγόρος βρέθηκε στην Αθήνα με τους συναδέλφους της και εκπροσώπους του δικηγορικού γραφείου Doughty Street Chambers, Geoffrey Robertson και Norman Palmer και με τον Πρόεδρο της Διεθνούς Επιτροπής για την επιστροφή των Γλυπτών του ΠαρθενώναDavid Hill,  προκειμένου να συζητήσουν με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά το θέμα της επιστροφής των  Ελγινείων μαρμάρων στην Ελλάδα. Η συνάντηση έγινε σε πολύ καλό κλίμα, με τον πρωθυπουργό να εκφράζει τις ευχαριστίες του για την πολύτιμη στήριξη που δίνεται στην Ελλάδα, στην προσπάθεια που καταβάλλεται για την επιστροφή των Γλυπτών του Παρθενώνα.

Δες πώς μπορείς να αντιγράψεις το look της Amal Alamuddin