O απίθανος τρόπος που γνωρίστηκαν 8 διάσημα ζευγάρια

Mόλις τις διαβάσεις θα φοράς τα καλά σου για να πας στο παντοπωλείο



Δουλεύεις σε κομμωτήριο ή σε μπαρ; Έχεις σκοπό να πας στο παντοπωλείο, σε μια πολιτική συγκέντρωση ή σε ένα στούντιο για να χτυπήσεις τατουάζ; Μόλις διαβάσεις τις ιστορίες γνωριμίας των δέκα παρακάτω διάσημων ζευγαριών την επόμενη φορά που θα βγεις από το σπίτι σου θα προσέξεις λίγο παραπάνω τον εαυτό σου γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει.

1. Η ηθοποιός Carey Mulligan και ο τραγουδιστής Marcus Mumford αλληλογραφούσαν όταν ήταν παιδιά.


Όταν η Carey και ο Marcus ήταν παιδιά αλληλογραφούσαν, αλλά κάπου στην πορεία έχασαν επαφή. Όμως, απ’ ότι φαίνεται ήταν γραφτό να είναι μαζί καθώς όταν έγιναν διάσημοι και ενήλικες, ξανασυναντήθηκαν. Φυσικά, ερωτεύτηκαν και παντρεύτηκαν.

2. Ο Matt Damon γνώρισε τη γυναίκα του Luciana Barroso σε ένα μπαρ στο Miami Beach. Ήταν barwoman.

Ήταν 2003 όταν ο ηθοποιός γύριζε την ταινία «Stuck On You» και κάποιοι συντελεστές έπεισαν τον απρόθυμο Matt να βγουν για μία μπύρα. Σχεδόν αρνήθηκε. Όταν είδε την Luciana, έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του. Παντρεύτηκαν το 2005. Όπως λέει ο ίδιος το ηθικό δίδαγμα είναι το εξής: «Όταν είσαι κουρασμένος, πήγαινε σε ένα μπαρ γιατί μπορεί να γνωρίσεις τη γυναίκα σου».

3. Ο David Beckham ερωτεύτηκε τη γυναίκα του Victoria όταν την είδε σε ένα video clip των Spice Girls.


Παρόλο που οι δυο τους πρωτογνωρίστηκαν το 1007 σε έναν φιλανθρωπικό αγώνα της Manchester United, o David εξομολογήθηκε ότι ήταν ερωτευμένος με την Victoria πολύ νωρίτερα, όταν την είδε στο video clip για το τραγούδι «Say You’ ll Be There». Εκείνη τη στιγμή σκέφτηκε: «Αυτό το κορίτσι μου ταιριάζει και θα το διεκδικήσω. Είναι η τέλεια γυναίκα. Και αν με θέλει θα είμαστε μαζί για πάντα».  

4. Ο Patrick Dempsey γνώρισε τη γυναίκα του Jillian Fink, όταν τον κούρεψε.

Ο σταρ του Grey’s Anatomy γνώρισε τη γυναίκα του που εργαζόταν ως hairstylist τη μέρα που έκλεισε ραντεβού στο κομμωτήριο. Παντρεύτηκαν και έτσι τον κουρεύει μέχρι σήμερα!

5. Ο Michael Caine είδε την Shakira Baksh σε μία διαφήμιση του καφέ Maxwell House και την ερωτεύτηκε.


Ήταν 1971 όταν ο Michael είδε την Shakira σε μία τηλεοπτική διαφήμιση της γνωστής μάρκας καφέ. Παρασύρθηκε τόσο πολύ από τον έρωτά του, που ήταν έτοιμος να ταξιδέψει μέχρι τη Βραζιλία που γυρίστηκε η διαφήμιση για να την βρει. Ευτυχώς, έτυχε να μένει κοντά του και ένας κοινός τους φίλος έκανε το προξενιό.

6. Ο κυνηγός ταλέντων Jim Toth γνώρισε τη Reese Witherspoon, ενώ απολογούνταν για τον μεθυσμένο φίλο του που της την έπεφτε.


Ο Toth γνώρισε την Reese σε ένα πάρτι, όταν χρειάστηκε να απολογηθεί για έναν μεθυσμένο φίλο του που την έπεφτε στην ηθοποιό. Απ’ ότι φαίνεται, η Reese τον συγχώρεσε, αφού τελικά παντρεύτηκαν.

7. Η σταρ του Grey's Anatomy Ellen Pompeo και ο μουσικός παραγωγός Chris Ivery γνωρίστηκαν σε ένα παντοπωλείο.

Γνωρίστηκαν τυχαία σε ένα παντοπωλείο και τέσσερα χρόνια μετά παντρεύτηκαν. Μήπως να ξανασκεφτείς την επόμενη φορά που θα βγεις στη γειτονιά σου με τις πιτζάμες;

8. Η Cynthia Nixon γνώρισε την Christine Marinoni σε μία πολιτική συγκέντρωση.


Σύμφωνα με τη Νew York Daily, η Miranda του Sex and the City γνώρισε τη μέλλουσα γυναίκα της σε μία πολιτική συγκέντρωση με θέμα τις περικοπές στην εκπαίδευση. Μέχρι τότε είχε σύντροφο τον Danny Mozes και δεν είχε ξανακάνει σχέση με γυναίκα. Σχετικά με την αλλαγή στις προτιμήσεις της η Cynthia δήλωσε: «Δεν έψαχνα ένα ερέθισμα για να εκδηλώσω αυτή την πλευρά μου. Όταν την είδα σκέφτηκα ότι δεν μπορούσα να της αντισταθώ. Πώς θα μπορούσα να προσπεράσω ένα τέτοιο άτομο;»

Πηγή: http://www.huffingtonpost.com