Elizabeth Taylor: Ήξερες ότι έκανε sex με τον Mickey Rooney στην ηλικία των 14 ετών;

Και άλλες juicy λεπτομέρειες!
Elizabeth Taylor: Ήξερες ότι έκανε sex με τον Mickey Rooney στην ηλικία των 14 ετών;



Ποιος μπορεί να ξεχάσει την Elizabeth Taylor, μια από τις μεγαλύτερες star του πλανήτη, που έκανε 8 γάμους, που παντρεύτηκε δυο φορές τον μεγαλύτερο έρωτα της ζωής της Richard Burton, που δεν είχε κάνει ποτέ μαθήματα υποκριτικής και που ήταν το απόλυτο θηλυκό του Hollywood;(!)


Και από τι αποδεικνύεται και από τους 8 γάμους που έκανε, έζησε την ερωτική της ζωή στο έπακρο...ξεκινώντας μάλιστα από την ηλικία των 14 ετών. 

Όλα ξεκίνησαν τότε που ήταν 12 ετών. Η ταινία "National Velvet" (1944) από τι φαίνεται δεν την έκανε μόνο star, αλλά της χάρισε και την πρώτη (πιθανότατα) ερωτική εμπειρία της με τον συμπρωταγωνιστή της Mickey Rooney, όπου ήταν και παντρεμένος! 


 Δυο χρόνια μετά, όταν η Liz ήταν 14, η έγκυος γυναίκα του Rooney,  Betty Jane, τους έπιασε σε μια ακατάλληλη σεξουαλική σκηνή. 
Η  Betty, που έκανε φωνητικά για τον Elvis Prisley και Frank Sinatra, ζήτησε αμέσως διαζύγιο. 

Ο Pam McClenathan, στενός φίλος της Betty, περιέγραψε το γεγονός ως εξής: " Η Betty πήγε μια μέρα να επισκεφτεί τον σύζυγό της στο studio. Όταν μπήκε στο καμαρίνι του και άνοιξε την πόρτα, βρήκε την Elizabeth και τον Mickey μαζί. Εκείνη την περίοδο η Betty ήταν έγκυος στο δεύτερο τους παιδί. Δεν ήταν ευτυχισμένη μαζί του πια. Ήθελε έναν πιστό σύντροφο."

Αυτό ανέφερε ο Rooney, έναν χρόνο πριν πεθάνει, στο βιβλίο "The Life And Times Of Mickey Rooney" από τους Richard A. Lertzman και William J. Birnes.

Ο Rooney, που παρεπιπτόντως παντρεύτηκε 8 φορές, ήταν από τους πιο άτακτους ηθοποιούς του Hollywood. Ωστόσο με την Liz ανέπτυξαν μια βαθιά φιλία που κράτησε χρόνια.

Και μιας και μιλάμε για star ~> Οι 7 μύθοι γύρω από τους celebrity! Αλήθειες και ψέματα που δεν ήξερες!