Από εδώ η γυναίκα μου γυμνή! Περήφανοι για τις σέξι συντρόφους τους (όπως ο Mauro Icardi)

Όταν οι διάσημοι διαδίδουν το σεξ απίλ των κοριτσιών τους.
Από εδώ η γυναίκα μου γυμνή! Περήφανοι για τις σέξι συντρόφους τους (όπως ο Mauro Icardi)



Μία ημίγυμνη φωτογραφία της γυναίκας του ανέβασε στο Instagram ο Ιταλός ποδοσφαιριστής Mauro Icardi. H Wandita Nara έγινε viral και όλοι σήμερα μιλούν για το πόσο «προχωρημένος» είναι ο αθλητής της Inter. 

Αφού θαυμάσαμε το σώμα της Ιταλίδας, αρχίσαμε να σκεφτόμαστε εκείνους τους celebrity που περήφανοι για το σεξ απίλ των συντρόφων τους ανέβασαν στα social media αισθησιακές φωτογραφίες τους. 

Ο Channing Tatum, δεν έπεισε απλά τη γυναίκα του Jenna Dewan να τη φωτογραφίσει, αλλά της είπε να πετάξει ρούχα και make up.

 Η 34χρονη, βέβαια, όπως μπορείς να διαπιστώσεις δείχνει εκθαμβωτική και μάλλον αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι όταν πόζαρε έκανε παράλληλα διακοπές με αυτό εδώ το αγόρι στο Μεξικό. 

Ο Kanye West  «ανέβασε» την φωτογραφία της Kim Kardashian από το concept του Jurgen Teller για το περιοδικό System, με την 34χρονη τηλεπερσόνα να ποζάρει με ζαρτιέρες και να κυλιέται στο χώμα!

Μπορεί ο Scott Disick να χώρισε με την Κourtney Kardashian αλλά εξακολουθεί να είναι η μητέρα των παιδιών του. Την περασμένη Πέμπτη πόσταρε στο instagram μια γυμνή της φωτογραφία και σχολίασε: «Αυτή είναι η Νο1 hot mama»!

Θυμάσαι τότε που είχε γίνει χαμός όταν κυκλοφόρησε η αρετουσάριστη φωτογραφία της Cindy Crawford; Την επόμενη μέρα, ο σύζυγός της Rande Gerber ανέβασε στο Instagram μία φωτογραφία της γυναίκας του με μπικίνι η οποία όμως είναι άκρως σέξι και κολακευτική και δεν θυμίζει πολύ την αρετουσάριστη φωτογραφία. «Εκείνη πήρε λουλούδια και εγώ πήρα εκείνη. Χρόνια πολλά @ cindycrawford!» έγραψε ο 52χρονος επιχειρηματίας.

Ήταν 2013 όταν o Scaff Beezy πόσταρε στο twitter μία ημίγυμνη φωτογραφία της Nicki Minaj. Εκείνη, βέβαια, δεν έχασε την ευκαιρία και έκανε retweet.

To 2012, o Justin Bieber και η Selena Gomez είχαν σχέση. Ο pop star, λοιπόν, ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία της αγαπημένης του, Selena Gomez από τη φωτογράφισή της για το Elle του Ιουλίου. Τη λες και σέξι. 

Στην περίπτωση του Σαντιάγκο Κανιθάρες η φωτογραφία ανέβηκε από γκάφα. Ο ποδοσφαιριστής κατά λάθος πόσταρε στο Instagram τη γυμνή γυναίκα του να βγαίνει από το μπάνιο, όμως λίγα λεπτά μετά την έσβησε. Μέχρι να τη σβήσει, είχε γίνει ήδη viral. 

Δες ΕΔΩ τις διάσημες που έδειξαν τον πισινό τους.