Ταινίες της Disney: Δεν φαντάζεσαι πόσο εφιαλτικά είναι τα πραγματικά παραμύθια

Ποια έκοψε το πόδι της για χωρέσει στο γοβάκι της Σταχτοπούτας;
Ταινίες της Disney: Δεν φαντάζεσαι πόσο εφιαλτικά είναι τα πραγματικά παραμύθια



Οι παρακάτω ιστορίες θα ήταν ό,τι πρέπει για τη στήλη Creepy Sunday της Γιάννας, έλα όμως που δεν μπορούσα να περιμένω μέχρι τότε. Όπως αποκάλυψε το «Screen Rant», τα κλασικά παραμύθια που έγιναν ταινίες της Disney, δεν ήταν ποτέ τόσο ρομαντικά και ειδυλλιακά. Υπήρχαν ορισμένες λεπτομέρειες που αν διαβάζαμε όταν ήμασταν μικρά, θα στοίχειωναν τα όνειρά μας. 

Ορίστε τα εφιαλτικά σενάρια. 

1. Στη «Σταχτοπούτα», η κακιά θετή αδερφή της ηρωίδας έκοψε κομμάτια από το πόδι της προκειμένου να χωρέσει στο γυάλινο γοβάκι. Πολύ πρακτική λύση.  

2. Η Ραπουνζέλ από το «Μαλλιά Κουβάρια» δεν σώθηκε ποτέ και κατέληξε μόνη της σε μία έρημο. Στο μεταξύ, ο πρίγκιπάς έπεσε σε έναν αγκαθωτό θάμνο και τυφλώθηκε. Στη συνέχεια, η Ραπουνζέλ γέννησε δίδυμα, ενώ περιπλανιόταν στην έρημο και γύρισε τον κόσμο μόνη της. Τελικά οι δρόμοι τους συναντήθηκαν. 

3. Η «Βασίλισσα του Χιονιού» είναι η ιστορία που η Disney μετέφρασε ως «Frozen». Στην πραγματική ιστορία, υπήρχε ένας μαγικός καθρέφτης που μετέτρεπε τους ανθρώπους σε άσπλαχνους και  ή ανίκανους να δουν την πραγματική ομορφιά. Επιπλέον, δεν υπήρχε κανένας χαρούμενος χιονάνθρωπος ή κάποιος ανόητος τάρανδος. 

4. Η Κακιά Βασίλισσα στη «Χιονάτη» πέθανε με ένα ελαφρώς creepy τρόπο. Φόρεσε καυτά σαν σίδερο παπούτσια μέχρι να... εξαφανιστεί. 

5. Ο Πινόκιο δολοφόνησε τον Jiminy Cricket στην πραγματική ιστορία. Κλάμα. 

6. Τίποτα ρομαντικό δεν υπάρχει στην αρχική ιστορία της «Ωραίας Κοιμωμένης». Περιλαμβάνει το βιασμό μίας υπνωτισμένης και εγκαταλελειμμένης γυναίκας που αργότερα γεννάει δίδυμα. 

7. Στη «Μικρή Γοργόνα» ο Eric παντρεύτηκε μία άλλη γυναίκα και όχι την Ariel. Δεν έμαθε ποτέ ότι η γοργόνα του έσωσε τη ζωή. Και ο μόνος τρόπος για να ξαναπάρει πίσω την ουρά της ήταν να τον σκοτώσει. Οπότε προτίμησε να σκοτώσει τον εαυτό της. 

Δες ΕΔΩ τα 29 μυστικά για τις πριγκίπισσες της Disney που δεν ήξερες.