Οι 7 μύθοι γύρω από τους celebrity! Αλήθειες και ψέματα που δεν ήξερες

Οι διάσημοι έχουν ανοσία στους haters και άλλα στερεότυπα.
Οι 7 μύθοι γύρω από τους celebrity! Αλήθειες και ψέματα που δεν ήξερες



Πιστεύεις ότι οι celebrity κάνουν ονειρεμένη ζωή; Έχεις την πεποίθηση ότι δεν καταλαβαίνουν πώς είναι να ζεις ένα δράμα; Τότε, μάλλον πιστεύεις στους μύθους. Γιατί στερεότυπα υπάρχουν και για τους celebrity τα οποία καταρρίπτονται στο παρακάτω άρθρο που θα διαβάσεις.

Τα λεφτά μπορούν να διορθώσουν όλα τους τα προβλήματά τους

Μπορεί οι celebrity να είναι εκατομμυριούχοι, αλλά τα λεφτά δεν μπορούν να λύσουν όλα τους τα προβλήματα. Πάρε παράδειγμα τον Michael Douglas και τον γιο του Cameron. Μπορεί ο ηθοποιός να έχει όλα τα λεφτά του κόσμου, αλλά όπως έδειξε η ιστορία, δεν κατάφερε να διαχειριστεί τον εθισμό του γιου του με τα ναρκωτικά. Επίσης, πόσες φορές έχεις ακούσει για celebrity που έχασαν όλα τους τα λεφτά; Περισσότερα λεφτά, περισσότερα προβλήματα λέει ένα σοφό ρητό. 

Έχουν ανοσία στην απιστία

H Sandra Bullock ήταν στο απόγειο της καριέρας της το 2010. Κέρδισε Χρυσή Σφαίρα και Όσκαρ με το «The Blindside» ενώ ήταν στη διαδικασία υιοθεσίας του παιδιού της Louis. Η ζωή της έμοιαζε σχεδόν τέλεια. Την ίδια στιγμή έγινε γνωστό από τα media ότι ο άντρας της Jesse James την απατούσε. Στη συνέχεια, εκείνος το παραδέχτηκε και ο γάμος τους διαλύθηκε. Και ενώ όλοι νόμιζαν ότι δεν έγινε και τίποτα, η Bullock εν τέλει παραδέχτηκε ότι ήταν μια απαίσια εμπειρία και ότι ο πρώην σύζυγός της της ράγισε την καρδιά. 

Δεν ασχολούνται με τους haters, ούτε επηρεάζονται από τα σχόλιά τους

Όμως και οι celebrity έχουν αισθήματα και πληγώνονται. Θυμάσαι που η Gigi Hadid ανέβασε μία δήλωση στο Instagram αναφέροντας ότι πληγώθηκε από τα σχόλια που έγραφαν οι χρήστες για την καριέρα της στο μόντελινγκ και το σώμα της; Ισχυρίστηκε επίσης, ότι παρά το τρολάρισμα που υπέστη δεν ήθελε να αλλάξει αυτό που είναι. Ούτε, η Selena Gomez είχε ανοσία στους haters μια και όπως δήλωσε σε συνέντευξή της δεν άντεχε όλο αυτό το μίσος που εισέπραττε την περίοδο που έβγαινε με τον Justin Bieber. 

Έχουν τέλεια μαλλιά 24 ώρες το 24ωρο

Όπως κάθε στερεότυπο, η παραπάνω πρόταση είναι εν μέρει αληθινή. Η Rihanna, η Lady Gaga, η Lindsay Lohan μπορούν τη μία μέρα να κόψουν τα μαλλιά τους και την επόμενη να αποφασίσουν ότι τα μισούν και να βάλουν extensions. Με ένα απλό τηλεφώνημα. Τι γίνεται όμως αν χρειαστεί να ξυρίσεις το κεφάλι σου για ένα ρόλο όπως η Natalie Portman; Εντάξει, εδώ που τα λέμε μικρό το κακό. 

Δεν βγαίνουν έξω χωρίς make up

Εντάξει, η Kim Kardashian όντως δεν κυκλοφορεί χωρίς make up. Αλλά υπάρχουν άπειρα παραδείγματα celebrity που σε καθημερινή βάση κυκλοφορούν χωρίς ίχνος μακιγιάζ πάνω τους όπως η Hilary Duff, η Demi Lovato, η Kate Hudson και η Anne Hathaway. 

Είναι εθισμένοι στη δημοσιότητα

Θυμάσαι τότε που η Britney Spears ξύρισε το κεφάλι της; Που η Kate Moss έκανε κόκα και η Lindsay Lohan διέπραξε το αδίκημα της κλοπής;  Ή όταν η Halle Berry τα έβαλε με τους παπαράτσι επειδή παρακολουθούσαν την κόρη της;  Προφανώς, αυτές ήταν μερικές μόνο στιγμές που οι celebrity δεν διασκέδασαν καθόλου με τη δημοσιότητα. 

Θέλουν να παρτάρουν όλη μέρα

Άλλη μία στερεοτυπική αντίληψη. Υπάρχουν celebrity που είναι σπιτόγατοι και δεν έχουν ανάγκη να βγαίνουν κάθε μέρα για να τους δει ο κόσμος. H Jessica Alba, η Anna Kendrick και η Victoria Beckham είναι μόνο μερικές κυρίες που σπάνια βλέπεις να κάνουν clubbing.  

Δες ΕΔΩ ποιες είναι οι πιο διάσημες σχέσεις για δημόσιες σχέσεις.