Πριγκιπικά σκάνδαλα: Αν βαριέσαι τους γαλαζοαίματους τώρα θα αλλάξεις γνώμη

Ποιο είναι το party animal του παλατιού; Και ποια είχε παράνομο εραστή;
Πριγκιπικά σκάνδαλα: Αν βαριέσαι τους γαλαζοαίματους τώρα θα αλλάξεις γνώμη



Βαριέσαι τους γαλαζοαίματους και ό,τι έχει να κάνει με το lifestyle τους; Καθόλου δεν σε αδικώ αλλά ίσως θα έπρεπε να τους δώσεις μια ευκαιρία ακόμα. Αυτή είναι η κατάλληλη στιγμή μιας και παρακάτω θα βρεις μερικά μόνο από τα πιο hot πριγκιπικά σκάνδαλα. 

Αδερφική αγάπη και ο παράνομος εραστής

H πριγκίπισσα Νταιάνα γνώρισε τον μέλλον σύζυγό της, δηλαδή τον πρίγκιπα Κάρολο στην ηλικία των 16, όταν εκείνος έβγαινε με την μεγαλύτερη αδερφή της! Τι να κάνουμε που εκείνη ήταν η κατάλληλη νύφη για τον γαλαζοαίματο;

Το 1995, η Πριγκίπισσα Νταϊάνα παραδέχτηκε ότι είχε 5ετή εξωσυζυγική σχέση με τον στρατιωτικό James Hewitt, για τον οποίο παραδέχτηκε την αγάπη της. Μετά το θάνατό της, εκείνος προσπάθησε να πουλήσει βγάζοντας σε δημοπρασία τις ερωτικές επιστολές που αντάλλασσαν.  To 2011, ο εραστής επανήλθε στο προσκήνιο, παραδέχτηκε ότι σκέφτηκε να αυτοκτονήσει μετά τη σχέση τους, ενώ αρνήθηκε τις φήμες που τον ήθελαν πατέρα τους Harry. Άλλωστε, ο Harry η σχέση τους ξεκίνησε μετά τη γέννηση του Harry.

Ποδολαγνεία; 

Ήταν Αύγουστος του 1992, όταν οι κάμερες έπιασαν τον Τεξανό επιχειρηματία John Bryan να γλείφει τα πόδια της Sarah Ferguson, πρώην δούκισσας της Αγγλίας. Η πριγκίπισσα είχε ήδη ανακοινώσει τον χωρισμό της με τον Prince Andrew αλλά όπως φαντάζεσαι η βασιλική οικογένεια ήρθε σε πολύ άσχημη θέση. Το ζευγάρι χώρισε το 1996 όμως το 2010 ξέσπασε νέο σκάνδαλο. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα η Sarah πούλησε ένα στόρι για τον πρίγκιπα στον τύπο έναντι των 500.000 δολαρίων. 

Ένας πρίγκιπας party animal 

Ο πρίγκιπας Harry είναι συνηθισμένος στα σκάνδαλα. Το 2002, παραδέχτηκε ότι κάπνιζε μαριχουάνα και το 2005 ντύθηκε Ναζί, μία προφανώς άστοχη απόφαση για την οποία απολογήθηκε κατευθείαν. 

Τον Αύγουστο του 2012 όλος ο πλανήτης είδε τον πρίγκιπα γυμνό μετά από μία βραδιά strip μπιλιάρδου στο Λας Βέγκας. Μερικούς μήνες αργότερα δήλωσε ότι απογοήτευσε τον εαυτό του, την οικογένειά του και άλλους ανθρώπους. 

Ο θείος της Kate και τα topless

Ο θείος της Kate Middleton έδωσε τροφή στα media το 2009 προσφέροντας κοκαΐνη και συνοδούς πολυτελείας στους δημοσιογράφους. Το 2012, η Δούκισσα του Κέιμπριτζ έκανε ηλιοθεραπεία τόπλες και δεν τη γλίτωσε από τους Γάλλους παπαράτσι. Όπως ήταν αναμενόμενο, ασκήθηκαν ποινικές διώξεις κατά των εκδοτών. 

Bonus: Τα οπίσθια της Kate που έκαναν τα αποκαλυπτήρια λόγω ανέμου το 2014. 

Δύσκολα τα πράγματα 

Ξέρεις τον Δούκα του Γιορκ, πρίγκιπα Andrew; Πρόκειται για τον αδερφό του πρίγκιπα Κάρολου ο οποίος κατηγορείται ότι συμμετείχε σε σεξουαλικό όργιο με μία 17χρονη. Στο σκάνδαλο εμπλέκεται και ο Jeffrey Epstein, ένας δισεκατομμυριούχος επενδυτής και παιδόφιλος. Το Παλάτι, φυσικά, αρνείται κατηγορηματικά τα πάντα.    

Δες ΕΔΩ τις κοινές θνητές που παντρεύτηκαν γαλαζοαίματους.