To Angie υπάρχει επειδή ο Mick Jagger έκανε σεξ με τον David Bowie;

Το στόρι πίσω από το θρυλικό τραγούδι θα σου φτιάξει τη διάθεση.
To Angie υπάρχει επειδή ο Mick Jagger έκανε σεξ με τον David Bowie;



Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το τραγούδι «Angie» των Rolling Stones είναι από τις πιο διάσημες μπαλάντες που γράφτηκαν ποτέ. 

Σαν σήμερα, μάλιστα, στις 20 Αυγούστου του 1973, κυκλοφόρησε αυτό το εκπληκτικό χιτ που όλες το τραγουδούσαμε και ευχόμασταν να μας είχαν βαφτίσει Angie. 

Όμως αυτή η φαντασίωση κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει. Και η ιστορία που θα σου πούμε, ίσως σε κάνει να το ακούσεις αυτή τη φορά με διαφορετικό τρόπο. 

Καταρχάς, θα πρέπει να σε ενημερώσουμε ότι οι θεωρίες για το νόημα του τραγουδιού και εκείνον το χαμένο έρωτα είναι πολλές. 

Κάποιοι λένε ότι η Angie είναι η πρώην σύζυγος του David Bowie, Angela, η οποία τα είχε κρυφά με τον Mick Jagger, άλλοι πιστεύουν ότι η Angie δεν είναι άλλη από την ηρωίνη ενώ o Keith Richards ισχυρίζεται ότι το τραγούδι μιλάει για την κόρη του Angela. 

Όμως, όπως θα ξέρεις εμείς σαν φαν των θεωριών συνωμοσίας προτιμούμε τις πιο πικάντικες ιστορίες, όπως εκείνη που θέλει τη γυναίκα του David Bowie να έχει πιάσει στο κρεβάτι τον άντρα της με τον Mick Jagger. Και εκείνος για να την καλμάρει της έγραψε ένα τραγούδι. 

Ποιος ισχυρίζεται κάτι τέτοιο; Μα η ίδια η Angie Bowie η οποία όπου σταθεί και όπου βρεθεί διηγείται αυτή την ιστορία. Γυρνώντας σπίτι της από ένα ταξίδι, μπήκε στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού της και βρήκε τα δύο αγόρια μαστουρωμένα, αδύνατα και γυμνά στο κρεβάτι. «Ήμουν σίγουρη πως έκαναν σεξ» είχε δηλώσει χαρακτηριστικά τόσο στο βιβλίο της όσο και στο show της Joan Rivers. 

Οι δύο ροκ σταρ, βέβαια, το αρνήθηκαν κατηγορηματικά αλλά εμείς μάλλον θα κρατήσουμε αυτή την ιστορία ως πραγματική. 

Δες ΕΔΩ τον κλώνο γιο του Mick Jagger.