Δεν θέλεις να παντρευτείς; Ούτε αυτοί εδώ οι stars...

Οι celebrities που δεν τρελαίνονται με την ιδέα του γάμου.



Αν δεν σε ενδιαφέρει η ιδέα του γάμου μην ανησυχείς γιατί δεν είσαι η μόνη. Παρακάτω θα βρεις 15 celebrities που έχουν δηλώσει ευθέως ή εμμέσως ότι θα παραμείνουν ανύπαντροι.

Kourtney Kardashian

Είναι μαζί εδώ και 7 χρόνια ενώ έχουν κάνει και δυο παιδιά. Παρόλα αυτά, η Kourtney Kardashian δεν βιάζεται να παντρευτεί τον Scott Disick. Και ενδεχομένως να μην τον παντρευτεί και ποτέ. Μπορεί οι φήμες να λένε ότι σκοπεύουν να παντρευτούν, όμως όπως έχει εκμυστηρευτεί η Kourtnery στην αδερφή της Kim πρώτη προτεραιότητα είναι τα παιδιά της. Από την άλλη πλευρά, ο Scott σε συνέντευξή του με τον Ryan Seacrest είχε πει ότι παλιότερα ήθελε να παντρευτεί και μετά άλλαξε γνώμη με δεδομένο ότι δεν ήταν κάτι που πάντα ήθελε η Kourtnery.

Oprah Winfrey

Η Oprah Winfrey έβγαινε με τον Stedman Graham για 30 χρόνια και δεν είχε καμία επιθυμία να παντρευτεί αλλά αυτό δεν εμπόδιζε τον κόσμο από το να τη ρωτάει. Όταν το 2013 τη ρώτησαν σε συνέντευξή της αν θα φύγει από αυτό τον κόσμο ανύπαντρη, εκείνη απάντησε: «Ναι, νομίζω ότι αυτή είναι η τελική μου απάντηση».  

 

 

Sarah Silverman

Η Sarah Silverman, που αυτή την περίοδο βγαίνει με τον ηθοποιό Michael Sheen μίλησε για την απόφασή της να παραμείνει ανύπαντρη μέσω twitter το Σεπτέμβρη του 2014. Χαρακτηριστικά, έγραψε: «Μόλις διάβασα ότι θέλω να παντρευτώ, κάτι το οποίο είναι αστείο γιατί δεν θέλω να παντρευτώ ποτέ. Για ποιο λόγο να θέλω να εμπλακεί στην ερωτική μου ζωή η κυβέρνηση; Είναι βάρβαρο!»

Jon Hamm

Ο Jon Hamm επίσης δεν σχεδιάζει να παντρευτεί και απ’ ότι φαίνεται είναι κάτι που δεν νοιάζει ούτε την επί 15ετίας φίλη του Jennifer Westfeldt. Το 2010, ο σταρ του Mad Men είπε στο Parade: «Δεν έχω το απωθημένο του γάμου και μέσα στις οικογένειές μας δεν έχουμε τα καλύτερα παραδείγματα. Η Jen είναι ο έρωτας της ζωής μου και ήδη έχουμε περάσει μαζί 4 φορές περισσότερο καιρό μαζί απ’ ότι οι γονείς μου».

Chelsea Handler

Το 2012, η Chelsea Handler είπε στο περιοδικό More: «Δεν ξέρω αν είμαι άνθρωπος για γάμο. Δεν ξέρω αν θα θελήσω ποτέ να γίνω η γυναίκα κάποιου. Αυτό θα έκανε έναν χωρισμό πολύ πιο περίπλοκο».

Diane Keaton

Η 68χρονη Diane Keaton γνωρίζει πολύ καλά ότι ο γάμος δεν είναι το παν σε αυτή τη ζωή. Η ηθοποιός είχε σχέσεις με άνδρες με μεγάλο κοινωνικό status όπως ο Warren Beatty και ο Al Pacino αλλά σχετικά με την απόφασή της να παραμείνει ανύπαντρη δήλωσε τα εξής: «Με ελκύουν οι άντρες και μου αρέσει να είμαι μαζί τους. Αλλά να το να μοιράζομαι μία ζωή μαζί τους αυτό είναι ένα διαφορετικό πράγμα. Νομίζω ότι αυτό ταιριάζει σε κάποιον που μπορεί να συμβιβαστεί και είναι ρεαλιστής. Εγώ δεν θα μπορούσα να το κάνω ποτέ. Ποτέ».  

Charlize Theron

Παρόλο που υπάρχουν φήμες ότι η Charlize Theron προγραμματίζει να παντρευτεί το σημερινό αγόρι της Sean Penn, το 2011 είπε σε συνέντευξή της: «Ο γάμος δεν ήταν ποτέ κάτι σημαντικό για μένα. Δεν ξέρω τον ακριβή λόγο. Πραγματικά θα ήθελα μία σχέση μακράς διαρκείας και έχω υπάρξει σε τέτοιες σχέσεις. Αυτού του τύπου την ένωση θέλω. Η τελετή καθεαυτή δεν είναι κάτι σημαντικό για μενα. Αλλά καταλαβαίνω τη σημασία της για άλλους ανθρώπους».

Al Pacino

Παρόλο που έχει τρία παιδιά, ο Al Pacino δε φαίνεται ότι είναι ο τύπος του γάμου. Το 1999, η συγγραφέας και φίλη του Lawrence Grobel είπε στο περιοδικό People: «Ο πατέρας του τον άφησε όταν ήταν μικρός, γι αυτό δεν θέλει να εμπλακεί σε έναν κακό γάμο. Και μπορεί κάποιες φορές να είναι δύσκολος άνθρωπος, κάτι το οποίο γνωρίζει πολύ καλά. Αν θέλεις να μάθεις γιατί ο Al δεν παντρεύτηκε ποτέ θα συναντήσεις μπροστά σου άλλους λόγους. Είναι σαν τα κρεμμύδια που έχουν πολλές στρώσεις…»

Goldie Hawn

Η  Goldie Hawn και ο Kurt Russell είναι μαζί 30 χρόνια και έχουν μεγαλώσει 4 παιδιά μαζί αλλά δεν είχαν καμία επιθυμία να παντρευτούν. Σε συνέντευξη της στο CBS το 2012, η ηθοποιός μιλησε για το θέμα αναφέροντας τα εξής: «Το ερώτημα θα έπρεπε να είναι γιατί να παντρευτεί κάποιος, όχι γιατί δεν παντρεύτηκε. Με τον Kurt αγαπιόμαστε μαλώνουμε όπως μαλώνει όλος ο κόσμος και λατρεύουμε την κοινή μας ζωή».

Kristin Davis

Παρόλο που πέρασε 6 seasons στο Sex and the City ενσαρκώνοντας  την Charlotte York η οποία είχε εμμονή με τον γάμο, η Kristin Davis στην πραγματική της ζωή έχει τελείως διαφορετική σκοπιά. Η ηθοποιός, η οποία το 2011 υιοθέτησε την κόρη της Gemma,  είπε σε συνέντευξή της: «Ποτέ δεν ήμουν από εκείνα τα κορίτσια που από μικρά σκέφτονταν το γάμο. Δεν ξέρω γιατί είτε πρέπει να το κάνω ή να είμαι δυστυχισμένη. Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ ποτέ. Είμαι απολύτως χαρούμενη μόνη μου».

Diane Kruger

Πριν ξεκινήσει να βγαίνει με τον Joshua Jackson το 2006, η Diane Kruger ήταν παντρεμένη με τον ηθοποιό και τον σκηνοθέτη Guillaume Canet για πέντε χρόνια. Πλέον όμως η Diane δεν νιώθει ότι θα μπορούσε να ξαναπαντρευτεί. Το 2001, είπε στο περιοδικό Glamour τα εξής: «Χωρίς να θέλω να ακουστώ απαισιόδοξη, έμαθα ότι δεν πιστεύω στο γάμο. Πιστεύω στη δέσμευση που κάνεις με την καρδιά σου. Κανένα χαρτί δεν μπορεί να σε κρατήσει σε μία σχέση».

Eva Mendes

Σε μία εμφάνισή της το 2011 στο Chelsea Lately η Eva Mendes είπε: «Πραγματικά πιστεύω ότι είναι πολύ σέξι να είσαι με κάποιον στα 50 και στα 60 σου και να λες “αυτό είναι το αγόρι μου”. H ορολογία του συζύγου και της συζύγου δεν ακούγεται καθόλου σέξι».  Βέβαια, κάτι που σίγουρα είναι σέξι είναι το αγόρι της Eva Mendes, ο Ryan Gosling. 

Susan Sarandon

Το 2009, η Susan Sarandon χώρισε με τον ηθοποιό Tim Robbins με τον οποίο έβγαινε 23 ολόκληρα χρόνια. Το 2010 μίλησε για το χωρισμό τους και για τον λόγο που δεν παντρεύτηκαν αναφέροντας τα εξής: «Πάντα μου άρεσε η ιδέα του να επιλέγω να είμαι με κάποιον. Πίστευα ότι οι άνθρωποι που δεν παντρεύονται δεν παίρνουν εύκολα ως δεδομένο ο ένας τον άλλο. Δεν ξέρω αν μετά από 20 χρόνια αυτό θα ήταν ακόμη αλήθεια».

Kylie Minogue

Και ενώ η Kylie Minogue πιστεύει ότι το να κάνει κάποιος παιδιά είναι θαυμάσιο, στην Sunday Times Style ανέφερε: «Ο γάμος είναι πολύ χαμηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων μου. Θέλω να ξέρω ότι μπορώ να βγω έξω από το δωμάτιο. Μπορεί να μη βγω αλλά θέλω να ξέρω ότι θα έχω χώρο και ελευθερία. Άλλοι μπορεί να θέλουν στη ζωή τους αυτά τα δυνατά θεμέλια αλλά νομίζω ότι εγώ λειτουργώ διαφορετικά».