Πριν γίνουν stars! Ποιοι διάσημοι ήταν πάμφτωχοι;

Ήξερες ότι η Halle Berry έμενε σε κέντρο αστέγων;
Πριν γίνουν stars! Ποιοι διάσημοι ήταν πάμφτωχοι;



Έχεις οικονομικά προβλήματα όπως όλοι οι πολίτες αυτής της χώρας; Μην ανησυχείς, υπάρχει ελπίδα. Τουλάχιστον, αυτό σκεφτήκαμε όταν διαβάσαμε τις ιστορίες οκτώ ζάμπλουτων celebrity που κάποτε δεν είχαν στον ήλιο μοίρα. Από την άλλη, κάποιο ταλέντο το είχαν. Ας δούμε ποιοι είναι οι stars που βρέθηκαν από τα αλώνια στα σαλόνια. 

Mariah Carey

Σε μία φτωχογειρονιά στο Long Island μεγάλωσε η Mariah Carey.  Δεν είχε παιχνίδια να παίξει και σαν παιδί έκανε ελαφρώς παρανοικά πράγματα όπως τότε που έβαλε φωτιά στο αμάξι των γονιών της ή δηλητηρίασε το σκύλο της. Αργότερα, μετακόμισε στη Νέα Υόρκη όπου γνώρισε έναν παράγοντα της Columbia Records. Τη συνέχεια τη γνωρίζεις. 

Justin Bieber

Μεγάλη εντύπωση μας κάνει αυτή η πληροφορία μιας και ο Justin Bieber δεν φαίνεται άνθρωπος που έχει περάσει δύσκολα. Σύμφωνα όμως με τον ίδιο, μεγάλωσε πολύ φτωχά. Έμενε σε ένα σπίτι με άδειο ψυγείο, κοιμόταν σε καναπέ-κρεβάτι και έτρωγε κάθε μέρα μακαρόνια με τυρί. 

Halle Berry

Μπορεί σήμερα να έχει ένα Όσκαρ στο συρτάρι της, όμως κάποτε δεν είχε τα απολύτως απαραίτητα. Όταν πήγε στη Νέα Υόρκη για να κυνηγήσει την τύχη της σαν μοντέλο και ηθοποιός έμενε σε κέντρο αστέγων. 

Jay-Z

Σήμερα μπορεί να αγοράσει και την Ελλάδα, αλλά κάποτε δεν είχε λεφτά ούτε για ψωμί. Έζησε πολύ φτωχικά σαν παιδί αλλά τελικά κατάφερε να γίνει ένας από τους πλουσιότερος ανθρώπους στον κόσμο.

Leonardo DiCaprio

Σε μία από τις πιο υποβαθμισμένες γειτονιές του Λος Άντζελες όπου δρούσε κύκλωμα πορνείας και γινόταν εμπόριο ναρκωτικών μεγάλωσε ο Leonardo Di Caprio ο οποίως έχει παραδεχτεί ότι μεγάλωσε με τα απολύτως απαραίτητα. Για την ακρίβεια, όπως έχει δηλώσει ο ίδιος, η ζωή του ήταν σαν την ταινία «O Ταξιτζής» του Σκορτσέζε. 

Demi Moore

Σε τροχόσπιτο έμενε η Demi Moore η οποία είχε μέθυσο πατέρα ο οποίος την κακοποιούσε. Αυτό την έκανε να φύγει από το σπίτι της στην ηλικία των 16, να παρατήσει το σχολείο και να αναζητήσει την τύχη της στο Χόλιγουντ.  

J. K. Rowling

Πριν το «Harry Potter» η J. K. Rowling ήταν μία χωρισμένη μαμά που προσπαθούσε μετά βίας να βγάλει τα προς το ζην. Μια μέρα που το τρένο είχε καθυστέρηση της ήρθε η έμπνευση για το νεαρό γάμο. Σήμερα έχει βγάλει περίπου ένα δισεκατομμύριο. 

Jim Carrey

Σε βαν ζούσε ο Jim Carrey όταν πήγαινε λύκειο, ενώ παράλληλα δούλευε σε εργοστάσιο με λάστιχα. Τελικά παράτησε το σχολείο στα 16 και πήγε στο LA, όπου γρήγορα ανακάλυψαν το ταλέντο του. 

Δες ΕΔΩ ποιοι διάσημοι ήταν στρίπερ πριν γίνουν γνωστοί.