Ήμουν και εγώ στρίπερ! Ποιοι χόρευαν στο στύλο πριν γίνουν διάσημοι;

Δεν είναι μόνο ο Channing Tatum στη λίστα.
Ήμουν και εγώ στρίπερ! Ποιοι χόρευαν στο στύλο πριν γίνουν διάσημοι;



Αν τα καλίγραμμα αντρικά κορμιά σε κάνουν να ξεχνάς τα προβλήματά σου, τότε το Magic Mike με τον Channing Tatum είναι ό,τι πρεπει για να δεις το Σαββατοκύριακο. Ο ηθοποιός, μάλιστα, ήταν στρίπερ στην πραγματική του ζωή. Θες να μάθεις ποιοι άλλοι σταρ εκτός από εκείνον χόρευαν περήφανα στο στύλο πριν γίνουν διάσημοι; Ορίστε! 

Chris Pratt

Ήταν μόλις 18 χρονών όταν ο Chris Pratt δούλεψε σαν στρίπερ για τρεις μόνο φορές. Ο πρωταγωνιστής του Jurassic Park είχε, μάλιστα, δηλώσει τα εξής στο Buzzfeed: «Πάντα μου άρεσε να γδύνομαι. Ποτέ δεν είχα ενδοιασμούς, ήμουν ελεύθερος και έτσι σκεφτόμουν ότι θα μπορούσα παράλληλα να πληρώνομαι». Ωστόσο, απ’ ό,τι έχει παραδεχτεί ο ίδιος στην Ellen DeGeneres, δεν ήταν και πάρα πολύ καλός στη δουλειά του. «Καμία σχέση με αυτό που βλέπεις στο Magic Mike» είπε για την ακρίβεια. 

Lady Gaga

Χορεύτρια του burlesque ήταν η Lady Gaga όταν ήταν 19 χρονών και προσπαθούσε να γίνει τραγουδίστρια. Χόρευε φορώντας μπικίνι και καμιά φορά έδειχνε και το στήθος της. Οπότε δεν διαφέρει σε πολύ από τα σημερινά της show. 

Javier Bardem 

Μόνο για ένα σαββατοκύριακο είχε κάνει στριπτίζ ο Javier Bardem μόνο και μόνο για να βγάλει χρήματα. Ήταν τόσο κακός που όταν χόρεψε, η μαμά του και η αδερφή του που παρακολουθούσαν το show αναγκάστηκαν να ζητωκραυγάσουν για να μην υπάρχει αμηχανία. «Σκέφτηκα ότι αυτά τα πράγματα δεν είναι για μένα. Πρέπει να έχεις αυτοπεποίθηση με την εμφάνισή σου. Εμείς οι ηθοποιοί κρύβουμε τους εαυτούς μας πίσω από τους ρόλους. Όταν κάνεις ένα τέτοιο επάγγελμα, εκτίθεσαι, δεν κρύβεσαι». 

Azealia Banks

«Ήμουν κότα στο strip club. Δεν ήταν το δυνατό μου σημείο. Πήγα μόνο για δύο σαββατοκύριακα και μετά παραιτήθηκα» είχε δηλώσει η ράπερ Azealia Banks. Παρόλα αυτά, θεωρεί ότι το στριπτίζ είναι ό,τι πιο σέξι υπάρχει ενω ακολουθεί αρκετούς στρίπερ στο Instagram. 

Amber Rose

Στην ηλικία των 15 ξεκίνησε το στριπτίζ η Amber Rose. «Κοιτάξτε, δεν έχω καμία τραγική ιστορία για εκείνη την περίοδο. Πέρασα τέλεια» έχει δηλώσει. Ενώ τον περασμένο Μάρτιο ξόδεψε 10.000 δολάρια σε strop club του Λος Άντζελες. 

Bonus: Brad Pitt

Ο Brad Pitt δεν ήταν ακριβώς στρίπερ αλλά μετέφερε τις στριπερ στα gigs ενώ συγκέντρωνε και τα χρήματα. Σε συνέντευξή του το 2007 είχε δηλώσει πως ήταν πολύ καταθλιπτική η ατμόσφαιρα.

Δες ΕΔΩ τα περίεργα επαγγέλματα που έκαναν οι Έλληνες celebrity.