Οι πιο σέξι γκριζομάλληδες του Hollywood

Ποιος είπε ότι οι άσπρες τρίχες δεν είναι γοητεία;



Θα έχεις συνειδητοποιήσει πως οι άντρες τρελαίνονται όταν κάνουν για πρώτη φορά την εμφάνισή τους οι άσπρες τρίχες. Νιώθουν ότι μεγαλώνουν; Ότι το αμέσως επόμενο στάδιο είναι η αραίωση; Ποιος ξέρει... Εμείς, βέβαια, τα κορίτσια έχουμε διαφορετική άποψη για τους γκριζομάλληδες. Από τότε που πρωτοείδαμε τον Δημήτρη Παπαμιχαήλ στο «Χτυποκάρδια στα θρανία» με τις άσπρες τους τις τούφες στα πλάγια, συνειδητοποιήσαμε τη γοητεία που έχει αυτό το στάδιο της ζωής ενός άντρα. Εκπέμπει γοητεία, ωριμότητα και μια αίσθηση κυριαρχίας. 

Αν ακόμα δεν πείστηκες από τη θεωρία μας, έχουμε δέκα χαρακτηριστικά παραδείγματα διάσημων αντρών που θα σου αλλάξουν τη γνώμη. 

Ήξερες ότι ο διάσημος δημοσιογράφος Jon Stewart ήταν ο μεγάλος ανεκπλήρωτος έρωτας της Jennifer Lawrence; 

55 χρονών είναι σήμερα ο ηθοποιός Esai Morales και ξέρεις ότι τον παντρευόσουν αύριο κιόλας. 

Toν Joe από τα «Φιλαράκια» τον γνώρισες με μαύριο μαλλί αλλά και έτσι σου αρέσει. Αν ο Matt LeBlanc σου έλεγε σήμερα «How you ‘re doing?», δεν θα έλεγες όχι.  

Παραδέξου το. Και εσύ χάρηκες όταν άκουσες για την κρίση στη σχέση του George και της Amal. Γιατί κατά βάθος πάντα θα είναι ο ώριμος εργένης της καρδιάς σου. 

Ο «συγχωρεμένος» Dr. Mc Dreamy aka Patrick Dempsey είναι όντως dreamy. 

Μόνο το μαλλί του καταδεικνύει την ηλικία του. Ο  Jon Bon Jovi είναι σέξι. 

Ποια δεν ζηλεύει τη Sofia Vergara που έχει έναν τέτοιο άντρα δίπλα της; Ο Joe Manganiello έχει άσπρο μούσι και είναι το απόλυτο sex symbol. 

Last but not least, o Joaquin Phoenix. Μαλλί αλά Δημήτρης Παπαμιχαήλ που λέγαμε.

\

Δες ΕΔΩ τα πιο άσχημα μούσια στους πιο όμορφους άντρες.