Michael Jackson: Ζει κι αυτή είναι η απόδειξη! Happy Birthday...

Σαν σήμερα, πριν από 60 χρόνια,γεννήθηκε ο άνθρωπος που άλλαξε για πάντα την μουσική...
Michael Jackson: Ζει κι αυτή είναι η απόδειξη! Happy Birthday...



Ήταν 29 Αυγούστου του 1958 όταν ήρθε στον κόσμο ο άνθρωπος που θα άλλαζε την μουσική για πάντα. 25 Ιουνίου 2009. Η είδηση ότι ο Michael Jackson έφυγε από την ζωή σε ηλικία 50 ετών κάνει το γύρο του κόσμου σχεδόν αστραπιαία. Επτά χρόνια μετά το θάνατό του, ακόμα οι θαυμαστές του δεν έχουν πειστεί ότι χάθηκε. Πώς θα ήταν δυνατόν;

To χρονικό

Ο Βασιλιάς της pop μεταφέρεται την ίδια μέρα στο νοσοκομείο μετά από τηλεφώνημα που δέχθηκε το νοσοκομείο του UCLA από το σπίτι του Jackson. Υπήρχαν φήμες για καρδιακή προσβολή και άσχημη εξέλιξη της κατάστασης του, μέχρι την μοιραία στιγμή. Δεν υπάρχει επίσημη επιβεβαίωση του θανάτου αλλά όλα τα ΜΜΕ της Αμερικής αναφέρουν ότι ο MJ είναι νεκρός, λίγο πριν ξεκινήσει τις σχεδόν 50 sold out εμφανίσεις του ανά τον κόσμο. Η αιτία θανάτου φαίνεται να είναι καρδιακή προσβολή. Ενώ, ο MJ φτάνει στο νοσοκομείο χωρίς να έχει τις αισθήσεις του.

Εδώ ακολουθεί σε ένα δεκάλεπτο βιντεάκι το χρονικό της ημέρας του θανάτου του MJ αναλυτικά:

Η παραφιλολογία

Ακολουθούν σκηνές υστερίας στα social media, τα συμβατικά μέσα ενημέρωσης και όλοι αρχίζουν να κάνουν λόγο για θεωρίες συνωμοσίας. Δεν γίνεται. Κανένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο Βασιλιάς πέθανε. Δεν γίνεται. Έτσι, οι ιστορίες για τον σκηνοθετημένο θάνατο του Elvis και της Marilyn Monroe βρίσκουν πρόσφορο έδαφος, δίνοντας ακόμη μεγαλύτερη ορμή στις οργιαστικές φήμες και εικασίες.

Η αλήθεια είναι ότι μια τέτοια πιθανότητα είναι φύσει αδύνατον να σε αφήσει ασυγκίνητο, όσο και να θες να γελάσεις αν κάποιος σου πει ότι ο Michael Jackson ΖΕΙ!

Όμως, επειδή στη ζωή τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται, οι παρακάτω ενδείξεις αποδεικνύουν ότι τελικά μπορεί να ισχύει αυτό που υποστήριζε ο Αδόλφος Χίλτερ «Οι μάζες πιο εύκολα πιστεύουν ένα μεγάλο ψέμα παρά ένα μικρό».

Αντικρούοντας τα επιχειρήματα του θανάτου του MJ:

1. Το σκανδαλοθηρικό site TMZ.com ανακοίνωσε πρώτο την είδηση του θανάτου του πριν το νοσοκομείο του UCLA. Πως γίνεται να το ήξεραν;

2. Παρατήρησε καλύτερα αυτήν τη φωτογραφία.

Τραβήχτηκε ενώ προσπαθούσαν να τον ανανήψουν μέσα στο ασθενοφόρο που τον μετέφερε από το σπίτι του στο UCLA. Σημειωτέον τα παράθυρα του ασθενοφόρου παρακάτω είναι φιμέ. Πώς μπορεί κάποιος να τράβηξε μια φωτογραφία μέσα από τα φιμέ τζάμια και να φαίνεται ο MJ τόσο καθαρά; Κι εκτός αυτού, δεν γίνεται να έχεις μπροστά σου τον Βασιλιά της ποπ σε τέτοια κατάσταση και να τραβάς μία φωτογραφία. Με άλλα λόγια πως είναι δυνατόν σε όλα τα μέσα να κυκλοφόρησε η ίδια μία φωτογραφία που αναπαράχθηκε όσο λίγες στον κόσμο;

3. Γιατί όταν έφευγε το ασθενοφόρο από την οικία του δεν ηχούσε η σειρήνα; Στο βίντεο εδώ, μπορείς να δεις ότι όχι μόνο δεν είναι ανοικτή, αλλά περιμένει κιόλας το τουριστικό λεωφορείο να ξεκινήσει πρώτα.

4. Η ιατροδικαστική έκθεση αναφέρει ότι ο Michael Jackson ήταν φαλακρός, και είχε μόνο ένα χνούδι σαν αυτό των ροδάκινων στο κεφάλι του. Ανέφερε ακόμη ότι η δεξιά πλευρά του προσώπου του είχε καταρρεύσει και ότι δεν φαινόταν η γέφυρα της μύτης του. Τώρα κοίταξε ξανά την εικόνα του MJ στο ασθενοφόρο: σαφώς και η δεξιά πλευρά του προσώπου είναι μια χαρά. Έχει όλες τις τρίχες στο κεφάλι του και φυσικά η μύτη του είναι στη θέση της. Κανονικά με την ανάνηψη θα έπρεπε να του κλείσουν τη μύτη για να του δώσουν το φιλί της ζωής, αλλά η μύτη είναι άθικτη. Επίσης, πως γίνεται κατά τη διάρκεια της ανάνηψης να του έσπασαν τα πλευρά και να μην μετακινήθηκε καθόλου η περούκα του (αυτό σε περίπτωση που πεις για τα μαλλιά). Όμως, και η δεξιά μεριά του προσώπου του φαίνεται μια χαρά, καμία σχέση με την αναφορά της ιατροδικαστικής έκθεσης που είχε διαρρεύσει.

Από την άλλη, το χρώμα του δέρματος τους φαίνεται υγιέστατο. Δεδομένου ότι πέρασαν περίπου 40 με 60 λεπτά από τότε που άφησε την τελευταία του πνοή, το δέρμα θα έπρεπε να είναι κυανού χρώματος, λόγω της έλλειψης οξυγόνου. Αλλά δεν είναι μόνο αυτό. Πως γίνεται να τραβολογούν το σώμα σου πάνω κάτω, να σου σπάνε τα πλευρά από τις αποτυχημένες προσπάθειες ανάνηψης, και το μακιγιάζ των ματιών σου να παραμένει άθικτο;

5. Η οικογένεια Τζάκσον αρνήθηκε να κάνει κηδεία με ανοιχτό φέρετρο για τον Michael, γιατί το πρόσωπό του είχε υποστεί παραμόρφωση και τραυματισμούς από την ανάνηψη. Τώρα κοιτάξτε την παραπάνω εικόνα και πάλι, το πρόσωπό του είναι εντελώς καλά. Στην πραγματικότητα, αυτή ίσως και να είναι μια από τις πιο κολακευτικές φωτογραφίες του Jackson που έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Γιατί, λοιπόν, δεν είδαμε το σώμα μέσα στο φέρετρο; Γιατί πολύ απλά δεν ήταν!

6. Μέσα σε λίγες ώρες από την καρδιακή ανακοπή, όλο το στενό προσωπικό του Michael Jackson απολύθηκε. Φαίνεται σαν μια πολύ περίεργη και γρήγορη απόφαση.

7. Η Janet Jackson και η οικογένεια Jackson αφαίρεσαν όλα τα προσωπικά και μη αντικείμενα του από το σπίτι που νοίκιαζε στο Λος Άντζελες στις 27 Ιουνίου. Υπάρχουν αναρτήσεις στο Youtube, όπου φαίνεται ότι μετακόμισαν ακόμα και τα σεντόνια και τις κουβέρτες από το σπίτι.

Η οικογένεια Jackson δήλωσε πως ανησυχούσε ότι το σπίτι θα λεηλατούνταν. Ωστόσο, η αστυνομική έρευνα για το θάνατο του Jackson που προκύπτει από υπερβολική δόση ναρκωτικών και ενδεχόμενη ανθρωποκτονία ξεκίνησε στις 28 Ιουνίου. Μια μέρα μετά που είχε αδειάσει το σπίτι. Παρά το γεγονός αυτό, η αστυνομία υποστηρίζει ότι βρήκε ναρκωτικά, τσάντες με φάρμακα και φιάλες οξυγόνου. Έτσι, αν τα υπάρχοντά του MJ είχαν ήδη απομακρυνθεί, τι ακριβώς βρήκε η αστυνομία, και πώς ξέρουμε ότι αυτά ήταν αρχικά εκεί, ή δεν είχαν «φυτευτεί» μετά;

8. Ο γιατρός που τον κούραρε, Conrad Murray, ήταν στην υπηρεσία του μόνο για 11 ημέρες, και πληρωνόταν από την ασφαλιστική εταιρεία AEG. Δυο μήνες πριν από αυτό, ο Michael είχε περάσει τεστ κοπώσεως διάρκειας 5 ωρών για ασφαλιστικούς λόγους και τα αποτελέσματα ήταν πεντακάθαρα. Έτσι, γιατί κάποιος να προσλάβει έναν καρδιολόγο για τον Jackson, και μάλιστα  κάποιες μέρες πριν από τον υποτιθέμενο θάνατο του;

Ο Conrad Murray ήταν ένας αμφιλεγόμενος γιατρός, ενώ είχε προηγούμενο πτώχευσης τη δεκαετία του 90. Όλη η προηγούμενη δράση του είναι ύποπτη, κάνοντας τον το εύκολο θύμα για το θάνατο του MJ.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα φάρμακα που βρέθηκαν και η υποτιθέμενη υπερδοσολογία, χρειάζονται χρόνια για να δημιουργήσουν έναν εθισμό κι όχι μόνο 11 μέρες. Δυστυχώς, ο Conrad κατηγορήθηκε και καταδικάστηκε για ένα έγκλημα που δεν διέπραξε,  αφού δεν υπήρξε ποτέ! Παρόλα αυτά, ο MJ ήταν στενός φίλος με κορυφαίους γιατρούς, όπως τον Deepak Chopra, γιατί λοιπόν να βολευτεί με ένα αμφιβόλων καταβολών άλλο ειδικό;

9. Από το Δεκέμβριο του 2008 μέχρι τον Φεβρουάριο του 2009, αναφέρθηκε ότι ο Michael έπασχε από σοβαρές λοιμώξεις του δέρματος με σαρκοβόρα βακτήρια, είχε εμφύσημα, χρειαζόταν μεταμόσχευση πνεύμονα και είχε εντερική αιμορραγία. Αναφέρεται ακόμη ότι ο Michael ένιωθε ότι επρόκειτο να πεθάνει σύντομα, όταν τον συνέλαβε ο φακός των παπαράτσι με αναπηρικό αμαξίδιο καθώς δεν είχε αντοχές να περπατήσει. Ωστόσο, πως γίνεται ένα δυο μήνες αργότερα να συγκλονίζει τον κόσμο με την ανακοίνωση για τις συναυλίες του που ξεσήκωσαν τον κόσμο. Την ίδια στιγμή η AEG κυκλοφορεί πλάνα του να χορεύει πάνω στη σκηνή σε τέλεια φόρμα, δύο ημέρες πριν από το θάνατό του. Φημολογείται ότι ο Michael χρησιμοποιούσε τις ασθένειες ως ένα μέσο προβολής και παραμονής στη δημοσιότητα, ένα τρικ που του το είχε μάθει η Ελίζαμπεθ Τέιλορ. 

10. Από το γραφείο των ιατροδικαστών το πιστοποιητικό θανάτου του Michael Jackson δεν φέρει καμία υπογραφή από γιατρό. Ακόμα και ο Conrad Murray αρνήθηκε να το υπογράψει, όπως κι οι υπόλοιποι οι γιατροί εκεί.

11. Ολόκληρη η οικογένεια Jackson έχει εμφανώς δείξει ότι η είδηση του θανάτου δεν τους είχε προκαλέσει θλίψη. Η μία και μόνο προσπάθεια που έκανε η κόρη του Paris Με την υποτιθέμενη αποτυχημένη απόπειρα αυτοκτονίας δεν έγινε από κανέναν πιστευτή.

12. Στην κηδεία δεν έριξαν ούτε δάκρυ, ενώ μετά τους είδαν να χορεύουν και να τραγουδούν. Ο μεγαλύτερος γιος του Jackson φαινόταν τρομερά απαθής μασώντας μια τσίχλα. Η Janet χαμογελούσε και προσπαθούσε να συγκρατήσει τα γέλια της. Τι ήταν το τόσο αστείο, λοιπόν;

13. Κατά τη διάρκεια της είδησης του θανάτου του, ο πατέρας του παρακολούθησε μια τελετή απονομής βραβείων και μετά παραχώρησε συνέντευξη στο CNN δηλώνοντας τέλεια και προμοτάροντας το νέο του δίσκο. Από την άλλη, η μάνα του MJ, Katherine, μια ημέρα μετά το θάνατο του γιου της είχε πάει για shopping therapy και σούπερ μάρκετ σαν να μην είχε χάσει ποτέ το παιδί της.

15. Γιατί κανένα από τα στενά πρόσωπα του φιλικού περιβάλλοντος του MJ, όπως η Elizabeth Taylor, η πρώην σύζυγός του Lisa Marie Presley ή η Oprah Winfrey, δεν παρακολούθησαν την κηδεία του;

16. Η ασφαλιστική εταιρεία είχε θέσει ως όρο πλήρη αποζημίωση σε περίπτωση θανάτου από ατύχημα του MJ κι όχι φυσικό θάνατο. Πως εξηγείται αυτό; Είχαν στην ασφαλιστική προαίσθημα ότι θα πέθαινε μερικούς μήνες μετά; Πολύ ύποπτο!

17. Για τις συναυλίες του, το μότο των live ήταν ‘This is it – the final curtain call’. Τυχαίο;

18. Σε αυτό το βίντεο αποδεικνύεται ότι παρακολούθησε την ίδια του την κηδεία ντυμένος γυναίκα. Ανάλογα βίντεο υπάρχουν κατά δεκάδες στο youtube που αναλύουν τη μυστηριώδη αυτή γυναίκα. Το πηγούνι ταιριάζει. Η μύτη το ίδιο. όπως και τα κόκαλα του προσώπου, το ύψος και οι συνθήκες. 

Τα σημεία που πρέπει να προσέξεις στο βίντεο:

  1. Τη θέση και τη στάση της οικογένειας του Michael Jackson – Όλοι φοράνε γυαλιά, το ύφος τους κάθε άλλο παρά  θλιμμένο είναι.
  2. Δες καλύτερα τη μαμά Jackson που κάνει νόημα στην αδερφή να κρύψει το μικρό γιο του MJ για να μην καταλάβει τίποτα.
  3. Ο αδερφός του MJ, Jackie, στην σκηνή που αγκαλιάζονται όχι απλά χαμογελάει, αλλά είναι έτοιμος να βάλει τα γέλια σαν να έβλεπε κάτι ξεκαρδιστικά αστείο. Μα, φυσικά κι έβλεπε. Τον αδερφό του να παρακολουθεί την ίδια του την κηδεία ντυμένος γυναίκα!
  4. Ενώ, αρχικά οι θαυμαστές του MJ πίστευαν ότι ήταν μεταμφιεσμένος σε έναν ηλικιωμένο άνδρα, το βίντεο δείχνει ότι είχε ντυθεί τελικά γυναίκα. Όλα συνηγορούν υπέρ αυτής της άποψης, κι αιτιολογούν πλήρως τη στάση της οικογένειας. 

 

Σε αυτόν το σύνδεσμο μπορείς να δεις αναλυτικά την ιατροδικαστική έκθεση για τις αιτίες και τις συνθήκες θανάτου του Jackson. Περιλαμβάνονται στοιχεία από το πως μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, την κατάσταση της υγείας του, τις τοξικολογικές εξετάσεις μέχρι και κάθε πληροφορία σχετικά με τι ουσίες βρέθηκαν στον οργανισμό του.

Συνοψίζοντας...

Ο Michael Jackson είχε επανειλημμένα δηλώσει ότι ήθελε να ζήσει για πάντα, θεωρώντας τον εαυτό του Peter Pan ζώντας στη δική του Neverland. Αναφορές λένε ότι κοιμόταν ακόμη και σε ένα υπερβαρικό θάλαμο για να παραμείνει νέος. Ήταν, επίσης, χορτοφάγος και έτρωγε μόνο ένα γεύμα την ημέρα, να παρατείνει τη ζωή του. Ο στενός φίλος του ήταν ο Deepak Chopra, που ήταν γνωστό ότι μαζί με το Michael έκαναν γιόγκα και διαλογισμό. Δεδομένων όλων αυτών, ήταν πρόσωπο με έντονη συνείδηση για τα θέματα της υγείας του. Επομένως, γιατί θα έκανε υπερβολική δόση ναρκωτικών και να σκοτώσει τον εαυτό του με συνταγογραφούμενα φάρμακα;

Η αλήθεια είναι ότι αυτό ήταν όλο στημένο. Στους μήνες πριν από τη λεγόμενο θάνατό του, επισκέφτηκε επανειλημμένα γιατρούς σε σύντομες εκεπισκέψεις λίγων λεπτων και ζητούσε συνταγογραφούμενα φάρμακα. Υπήρξαν αναφορές για τα ναρκωτικά που κατασχέθηκαν από το ράντσο Neverland κατά τη διάρκεια μιας προηγούμενης έρευνας, αλλά αυτά ήταν μόνο μερικά φιαλίδια, που δεν αποδεικνύουν πρόβλημα με εθισμό.

Η πρώην σύζυγος του, Lisa Marie Presley, έχει πει ότι ο Michael ήξερε ακριβώς πώς θα πέθαινε χρόνια πριν. Έτσι, φαίνεται ότι όλο αυτό ήταν κάτι που ο MJ προγραμμάτιζε ήδη για μεγάλο χρονικό διάστημα, και απλά αναζητούσε την κατάλληλη ευκαιρία.

Οι εμφανίσεις του με αναπηρικά καροτσάκια, οι φήμες για άμεση ανάγκη μεταμόσχευσης πνεύμονα και οι επισκέψεις του στο νοσοκομείο που τόσο προβλήθηκαν από τα μέσα ενημέρωσης δεν ανταποκρίνονται στα ιατροδικαστικά ευρήματα.

Ο Jackson ήταν ζητιάνος της αγάπης, του θαυμασμού και της προσοχής από τους θαυμαστές και τα μέσα, οπότε με τη διπολική διαταραχή του και τον εκκεντρικό χαρακτήρα του, ήθελε να ξέρει πώς θα αντιδρούσε ο κόσμος ανακαλύπτοντας ότι είχε πεθάνει. Ήθελε να το δει όλο αυτό από πρώτο χέρι, και ήξερε ότι χρειαζόταν ένα μεγαλύτερο εύρημα για να τραβήξει την πολυπόθητη προσοχή του κοινού που τόσο αναζητούσε.

Η ασφαλιστική εταιρεία AEG δεν τον ασφάλισε για τις 50 συναυλίες, αλλά για ένα πιθανό θάνατο του από ατύχημα -συμμέτοχος στην σκηνοθεσία αυτή. Πρακτικά, αυτό σήμαινε τεράστια κέρδη για τον ίδιο τον Jackson κι εξόφληση των αμφιλεγόμενων χρεών που είχε. Ενδεικτικές οι πωλήσεις των δίσκων του σήμερα - τα έσοδα από αυτά διοχετεύονται στην οικογένεια του.

Ο Jackson ήθελε να ζήσει μια ζωή όπου θα μπορούσε να απολαύσει τις απλές καθημερινές πλευρές της, όπως να μπορέσει να περπατήσει σε εξωτερικούς χώρους και να πηγαίνει για ψώνια. Είναι γνωστό ότι είχε επιστρατεύσει πολλές μεταμφιέσεις γι αυτούς τους λόγους στο παρελθόν, πράγμα που κάνει ακόμα πιο πιθανό να κρύβεται πίσω από μια τέτοια μεταμφίεση αυτή τη στιγμή.

Σχετικά με το σώμα που βρέθηκε στο σπίτι του MJ ήταν μάλλον αυτό ενός από τους σωσίες του που έπασχε από ανίατη ασθένεια.

Ο Michael Jackson είχε υπερβεί τα όρια της θνησιμότητας πολύ πριν τον υποτιθέμενο θάνατό του. ΄Ηδη ο μύθος του και το βάρος του ονόματός του ήταν πολύ μεγαλύτερο από ότι μπορούσε να αντέξει ο ίδιος. Η ανάγκη του για "κανονικότητα" και προσοχή ήταν τόσο μεγάλη που σίγουρα στην ίδια του την κηδεία και παρακολουθώντας ειδήσεις, τηλεόραση και τα αφιερώματα στη ζωή του θα έκλαψε περισσότερο από τον καθένα μέχρι να φτάσει να το ξεπεράσει και να αναφωνήσει ο ίδιος στον εαυτό του "This is it, baby! Aaaaw!" κάνοντας το σήμα της νίκης και πανηγυρίζοντας με moonwalking στο σαλόνι του σπιτιού που βρίσκεται (πολλοί υποστηρίζουν στον Καναδά) μέχρι να ετοιμαστεί να πάει για βόλτα! Γιατί όλα σε αυτή τη ζωή ήταν γι αυτόν μια τεράστια βόλτα όπως τα περιβόητα τρενάκια της Neverland! Όπως και να έχει ο Βασιλιάς ΖΕΙ!

Δες ΕΔΩ όσα αποκρουστικά βρέθηκαν στην ντουλάπα του MJ στη Neverland

Διάβασε ΕΔΩ 20 πράγματα που δεν γνωρίζεις για το HIStory, το θρυλικό album του MJ

Δες ΕΔΩ πως είναι σήμερα ο γιος του Michael Jackson, Prince!