Celebrity ζευγάρια: Η κατάρα της επιτυχίας!

Μαζί στη ζωή, μαζί και στην TV; 20 τηλεοπτικά ζευγάρια που δεν άντεξαν στο χρόνο!
Celebrity ζευγάρια: Η κατάρα της επιτυχίας!



Το σενάριο εδώ και χρόνια το ίδιο και η συνταγή της επιτυχίας απλή. Δύο ερωτευμένοι νέοι ζουν ρομαντικές στιγμές, ανταλλάζουν καυτά φιλιά κι αν είναι τυχεροί «θα ζήσουν αυτοί καλά κι εμείς καλύτερα» όπως λένε και στα παραμύθια. Τι γίνεται, όμως, όταν αυτό το παραμύθι μεταφέρεται από τη ζωή στη TV-ή και το αντίστροφο;

Δεν είναι λίγες οι φορές που διάσημα ζευγάρια της τηλεόρασης τολμούν να παντρέψουν το τερπνόν μετά του ωφελίμου, προσπαθώντας να εδραιώσουν συμβατές σχέσεις τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Άλλωστε, η ιστορία της τέχνης είναι γεμάτη από τέτοια παραδείγματα, που σε κάποιες περιπτώσεις λειτούργησαν, ενώ στην πλειονότητα τους φαίνεται ότι τα κατατρέχει η κατάρα της TV.

Οι θυελλώδεις έρωτες και πάθη αργά ή γρήγορα υποχώρησαν. Ο κοινός στόχος για επαγγελματική επιτυχία και προσωπική ευτυχία δεν ευωδόνεται. Τα καυτά φιλιά αντικαθιστούνται από προβαρισμένες μανιέρες και οι ρομαντικές στιγμές από σκηνές αμηχανίας μπροστά και πίσω από τα φώτα της κάμερας.

Η ιστορία της σχέσης, χωρισμού, επανασύνδεσης και κοινών ονείρων και ζωής έπαιξε το δικό του μεγάλο ρόλο στην επιτυχία του έργου, αφήνοντας εν τέλει τους πρωταγωνιστές μόνους. Ή στην καλύτερη των περιπτώσεων με άλλο ταίρι!

Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι για να κερδίσεις κάτι, πρέπει πρώτα να χάσεις κάτι άλλο. Κι αν το ζητούμενο είναι η επιτυχία, τότε οι κακιές νεράιδες της μικρής οθόνης είναι αμείλικτες. Για αντάλλαγμα απαιτούν γη κι ύδωρ, επιζητώντας το αντικείμενο του πόθου να είναι αυτές και μόνο αυτές, κλείνοντας ειρωνικά το μάτι στο τηλεοπτικό κοινό που αναζητά έναν έρωτα βγαλμένο από την TV.

Δες παρακάτω 20 αγαπημένα ζευγάρια της τηλεόρασης που η κατάρα της επιτυχίας δεν τα άφησε να ευτυχήσουν!