Οι celebrities που ομόρφυναν απότομα

Τότε τους είχαμε για φτύσιμο, σήμερα τους φτύνουμε για να μη ματιαστούν.



Ήρθε η ώρα να δεις το άλμπουμ που θα σου αλλάξει την κοσμοθεωρία. Το άλμπουμ που θα σε κάνει να δεις με άλλο μάτι εκείνον τον γείτονα που σε γυροφέρνει και που έχει ωραίο πρόσωπο αλλά είναι κάπως άχαρος.

Γιατί σε λίγο θα διαπιστώσεις ότι κάποιοι άντρες πολλές φορές έχουν potentials που δεν μπορείς να προβλέψεις. Πάρε για παράδειγμα το ασχημόπαπο του Harry Potter.  O Μatthew Lewis άφησε το στίγμα του ως o μαθητευόμενος μάγος Neville Longbottom, ένα αγοράκι 12 χρονών που υποτίθεται ότι δεν ήταν και τόσο χαριτωμένο. Σήμερα ειναι 26 και μας έβγαλε τα μάτια με τη σέξι φωτογράφισή του. 

Κάποιοι celebrities, λοιπόν, ήταν είτε πολύ νεαροί, είτε πολύ κάγκουρες, είτε δεν ήξεραν από στιλ, είτε ήταν κακόγουστοι με αποτέλεσμα να περνούν τελείως απαρατήρητοι. Όταν τελικά τα χρόνια πέρασαν, αυτά τα αγόρια ήρθαν ξαφνικά και εγκαταστάσθηκαν στα όνειρά μας.  

Αν, βέβαια, δεν έχεις όρεξη να φλερτάρεις με το γείτονα, μπορείς να δεις το θέμα και από την άλλη πλευρά. Σκέφου ότι τα συγκεκριμένα αγόρια ήταν αίσχος και έγιναν κούκλοι. Συμπέρασμα; Όλοι μπορούμε τελικά να δείχνουμε σαν σταρ του Hollywood με το κατάλληλο look. 

Δες ΕΔΩ τις Ελληνίδες που έγιναν καινούργιες όπως η Καινούργιου.