ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ TOMMYG

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ TOMMYG

1] Η εταιρεία με την επωνυμία ”PLAN A ” και έδρα την Αθήνα, επί της Ζωοδόχου Πηγής 92 (εφεξής καλούμενη «Διοργανώτρια εταιρεία»), και την χορηγία της εταιρείας ΓΑΒΡΙΛΗΣ ΓΚΡΟΥΠ ΑΕΒΕ (ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 48 ΑΓ. ΙΩΑΝΝΗΣ ΡΕΝΤΗΣ) διοργανώνει ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας Followme.gr στο Facebook (https://www.facebook.com/followme.gr/) την παρούσα προωθητική ενέργεια με τίτλο "TOMMYG” (εφεξής το Πρόγραμμα) με δώρο 2 Valentine’s Day πακέτα με καλλυντικά προϊόντα (εφεξής τα «Δώρα»).

2] Δικαίωμα συμμετοχής στο Πρόγραμμα έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας και Κύπρου, που έχουν συμπληρώσει το 16ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα.
3] Η διάρκεια του Προγράμματος ορίζεται από την14-02-2016 με την ανάρτηση της σχετικής ανακοίνωσης στο https://www.facebook.com/Followme.gr μέχρι και την 19-02-2016 στις 12:00 μ.μ.
5] Για να συμμετάσχει κάποιος στο Πρόγραμμα  θα πρέπει να συμπληρώσει όλα τα στοιχεία της φόρμας που είναι αναρτημένα στην ιστοσελίδα: http://www.followme.gr/lifestyle-diagonismoi/article/20089/valentine-dia...
6] Η ηλεκτρονική συλλογή των στοιχείων θα διενεργηθεί στα γραφεία της διοργανώτριας εταιρείας την ημερομηνία 20-02-2016 στις 10:00 π.μ.. Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή της προαναφερθείσας ηλεκτρονικής συλλογής κατά την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα, η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ημέρα και την ώρα αυτής με προηγούμενη ανακοίνωσή της στη σελίδα της “Followme.gr” στο Facebook (https://www.facebook.com/ Followme.gr). Η ηλεκτρονική συλλογή θα διεξαχθεί με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, τα οποία εξασφαλίζουν το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.
7] Το δώρο θα το παραλάβει ο τυχερός νικητής από τα γραφεία της εταιρίας ”PLAN A ” επί της Μαρίνου Αντύπα 62-66, Νέο Ηράκλειο είτε ο ίδιος με την επίδειξη αστυνομικής ταυτότητας, είτε εκπρόσωπός του με την επίδειξη θεωρημένης εξουσιοδότησης.
Εάν οι νικητές δεν ανταποκριθούν έως την 22-02-2016 στις 12 τα μεσάνυχτα, απαντώντας με μήνυμα προς τη σελίδα ή email ή εάν δεν αποδεχθούν το Δώρο τους, τότε το Δώρο ακυρώνεται. Επίσης, οι νικητές που δεν έχουν στείλει τα πλήρη στοιχεία τους έως την 19-02-2016 χάνουν αυτομάτως και οριστικά το δικαίωμα τους επ’ αυτού και η Διοργανώτρια απαλλάσσεται από κάθε σχετική ευθύνη, διατηρεί δε το δικαίωμα να προβεί είτε στην ακύρωση των μη αποδοθέντων Δώρων είτε στην διάθεσή τους με οποιαδήποτε διαδικασία ή και ελεύθερα κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια.
Οποιοσδήποτε από τους νικητές, σε οποιοδήποτε στάδιο μπορεί να ακυρωθεί για τους εξής λόγους:
(α) σε περίπτωση που δεν πληροί τους παρόντες όρους στο σύνολό τους, οι οποίοι θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.
(β) λόγω κωλύματος βάσει των παρόντων Όρων
(γ) σε περίπτωση που για οποιοδήποτε λόγο δεν καταστεί δυνατή η επικοινωνία με τον νικητή εντός των προκαθορισμένων προθεσμιών που τάσσονται στους παρόντες όρους.
(δ) Χωρίς παρουσίαση της ταυτότητας ή διαβατηρίου ή άλλου δημόσιου εγγράφου κατά την παραλαβή του Δώρου.
(ε) σε περίπτωση μη υπογραφής της δήλωσης συναίνεσης κατά την παραλαβή του Δώρου.

Η Διοργανώτρια σε περίπτωση που στο πρόσωπο κάποιου από τους νικητές, συντρέχει κάποια από τις προαναφερόμενες περιπτώσεις έχει το δικαίωμα να προβεί στην ακύρωση της συμμετοχής του σε οποιοδήποτε στάδιο, ακόμα και κατά το στάδιο της απόδοσης των δώρων.

8] Σε περίπτωση που ασκηθεί οποιαδήποτε αξίωση τρίτου κατά της Διοργανώτριας εξ αιτίας ή εξ αφορμής της ανάρτησης κάποιας φωτογραφίας/συμμετοχής στο Πρόγραμμα, οι Συμμετέχοντες αναγνωρίζουν ότι υποχρεούνται να τις απαλλάξουν από κάθε ευθύνη για αποζημίωση και κάθε είδους απαιτήσεις τρίτων, συμπεριλαμβανομένων εξόδων και δαπανών, που τυχόν προέρχονται από παραβίαση δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας ή προσωπικότητας.
9] Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες Αναλυτικούς Όρους του Προγράμματος, να ματαιώσει το Πρόγραμμα, μειώσει τη διάρκειά του, τροποποιήσει τα δώρα, κλπ., εφόσον αυτό κριθεί απαραίτητο. Κάθε τέτοια τροποποίηση θα ισχύει από τη δημοσίευση των τροποποιημένων όρων στην σελίδα της Followme.gr στο Facebook (https://www.facebook.com/ Followme.gr). Η Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με οποιαδήποτε τέτοια μεταβολή.
10] Μετά την εκπνοή της διάρκειας του Προγράμματος κάθε υποχρέωση των εταιριών παύει να υφίσταται, μη υπεχουσών οιασδήποτε υποχρέωσης ή ευθύνης έναντι των συμμετεχόντων. Η Διοργανώτρια διατηρείτο δικαίωμα να τροποποιήσει αριθμό των συμμετοχών με αντίστοιχη τροποποίηση των όρων του Προγράμματος.
11] Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά των εταιρειών.
12] Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του Προγράμματος επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Προγράμματος. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων-χρηστών εκ των άνω αιτιών. Οι συμμετέχοντες ρητά αναγνωρίζουν ότι έχουν αποδεχθεί τους όρους εγγραφής του Facebook και της σελίδας “ Followme.gr ” (https://www.facebook.com/ Followme.gr) και συνακόλουθα παραιτούνται από κάθε σχετική αξίωση τους έναντι της Διοργανώτριας. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια δεν ευθύνεται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο Facebook  και την σελίδα “ Followme.gr” με αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της προωθητικής ενέργειας.
13] Η συμμετοχή στο Πρόγραμμα αποτελεί σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση συναίνεσης κατά την έννοια του ν. 2472/1997 και του ν.3471/2006, όπως ισχύουν σήμερα, για την τήρηση των στοιχείων τους και την επεξεργασία τους για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του Προγράμματος καθώς και για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας τους σχετικά με το Πρόγραμμα. Για τον σκοπό αυτό, η Διοργανώτρια  θα τηρεί αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό του Προγράμματος. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους, πλην των περιπτώσεων που θα απαιτηθεί για τις ανάγκες του Προγράμματος. Τα προσωπικά στοιχεία των νικητών θα τηρούνται μέχρι την παράδοση του Δώρου κατά τα ανωτέρω. Μετά δε την παράδοση του Δώρου, κατά τα οριζόμενα στους παρόντες Αναλυτικούς Όρους, τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται. Κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης, ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97
14] Οι παρόντες αναλυτικοί όροι βρίσκονται αναρτημένοι στην ιστοσελίδα  www.followme.gr.  Η παρούσα προωθητική ενέργεια δεν διενεργείται από το Facebook, ούτε χορηγείται ή με άλλον τρόπο κυρώνεται ή σχετίζεται με το Facebook.