ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ BEATIFIC

ΟΡΟΙ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ BEATIFIC

 1] Η εταιρεία με την επωνυμία «PLAN A» και έδρα την Αθήνα, επί της Ζωοδόχου Πηγής 92 (εφεξής καλούμενη «Διοργανώτρια εταιρεία»), με τη συνεργασία της διαφημιστικής εταιρείας με την επωνυμία VETRUS Ι.Κ.Ε. που εδρεύει στην Αθήνα, οδός Ιερεμίου Πατριάρχου αρ.28 και η εταιρεία BEATIFIC, διοργανώνουν ηλεκτρονικά μέσω της σελίδας «JOIN US» στο Facebook (https://www.facebook.com/joinustv/?ref=hl / JOIN US) την παρούσα προωθητική ενέργεια με τίτλο “JOIN US IN BEATIFIC” (εφεξής o «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ») με δώρο 1 GIFT SET με 3 κρεμικά προϊόντα Beatific»  με το εμπορικό σήμα “BEATIFIC” (στο εξής το «ΔΩΡΟ») για μία (1) νικήτρια. Ο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ» θα επικοινωνείται αρχικά μέσω τηλεοπτικού βίντεο στην ενότητα «BEAUTY» της εκπομπής «JOIN US» (η εκπομπή «JOIN US» προβάλλεται στις 18:00-20:00 κάθε Σάββατο και Κυριακή στο κανάλι «ΣΚΑΙ») την παραγωγή και εμπορική διαχείριση της οποίας κατέχει η «Διοργανώτρια Εταιρεία».

2] Δικαίωμα συμμετοχής στο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ» έχουν όλοι οι μόνιμοι κάτοικοι Ελλάδας και Κύπρου, που έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και έχουν δικαιοπρακτική ικανότητα.

3] Δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ» οι εργαζόμενοι της Διοργανώτριας εταιρίας, της VETRUS και της BEATIFIC, οι συγγενείς τους α΄ και β΄ βαθμού καθώς και οι σύζυγοι τους.

4] Η διάρκεια του «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ» ορίζεται από την ημέρα και ώρας προβολής του εκάστοτε τηλεοπτικού βίντεο που περιέχει τον «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ» στην ενότητα «BEAUTY TIPS» της εκπομπής «JOIN US»  έως και έξι (6) ημερολογιακές ημέρες από την ανάρτησή του στη σελίδα «JOIN US» στο Facebook.

5] Για να συμμετάσχει κάποιος στο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ» θα πρέπει να είναι χρήστης του κοινωνικού δικτύου «Facebook», και να διατηρεί προφίλ/λογαριασμό σε αυτό. Ο Συμμετέχων για να κερδίσει θα πρέπει να κάνει “LIKE” στο Post του «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ» και να συμπληρώσει τα στοιχεία του στην φόρμα που βρίσκεται στην ιστοσελίδα followme.gr (ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ, ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, Ε-MAIL, http://www.followme.gr/basic-page/19392/oroi-diagonismoy-beatific).

6] Η αποστολή του «ΔΩΡΟΥ» προς το μοναδικό νικητή στο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ» θα γίνεται κατόπιν συνεννόησης του νικητή με την εταιρεία  PLAN Α.Ε. μετά την κλήρωσή του από την «Διοργανώτρια Εταιρεία» .

7] Η παραλαβή του δώρου από το νικητή θα γίνει εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία κλήρωσης και μπορεί να παραληφθεί από τον ίδιο το νικητή με την επίδειξη της αστυνομικής ταυτότητας ή του εν ισχύ διαβατηρίου ή από εξουσιοδοτημένο πρόσωπο με την επίδειξη εξουσιοδότησης από το νικητή με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής του από Δημόσια Αρχή.

8] Όλοι οι χρήστες του Facebook που συμμετέχουν στη συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια, συμμετέχουν σε ηλεκτρονική κλήρωση με δώρο 1 GIFT SET με 3 κρεμικά προϊόντα Beatific»  με το εμπορικό σήμα BEATIFIC.

9] Το δώρο που θα διατεθεί από τη Διοργανώτρια στα πλαίσια της παρούσας προωθητικής ενέργειας, είναι ορισμένο ως ανωτέρω από αυτήν και αποκλείεται η ανταλλαγή του με άλλο δώρο ή η εξαργύρωσή του με μετρητά. Επίσης, το δώρο είναι προσωπικό και αμεταβίβαστο.

10] Η ηλεκτρονική συλλογή θα διενεργείται μέσω του μηχανισμού που παρέχει η www.woobox.com  από τη Διοργανώτρια εταιρεία σε συνεργασία με την διαφημιστική εταιρεία VETRUS Ι.Κ.Ε.  έξι (6) ημέρες από την ανάρτηση του «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ». Η ηλεκτρονική συλλογή θα διεξαχθεί με τη χρήση ηλεκτρονικών μέσων, τα οποία εξασφαλίζουν το τυχαίο της επιλογής και την αδυναμία παρέμβασης του ανθρώπινου παράγοντα.. Η κλήρωση των νικητών θα γίνεται  στις 18:00 το απόγευμα

11] Αν για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη η διεξαγωγή της προαναφερθείσας ηλεκτρονικής συλλογής κατά την προαναφερόμενη ημέρα και ώρα, η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει την ημέρα και την ώρα αυτής με προηγούμενη ανακοίνωσή της στη σελίδα της «JOIN US» στο Facebook (https://www.facebook.com/ JOIN US).

12] Με την συμμετοχή του στο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ» η «Διοργανώτρια», η VETRUS και η BEATIFIC δεν φέρουν καμία ευθύνη για τυχόν σχόλια των χρηστών.

Με τη συμμετοχή του στο “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ» ο Συμμετέχων δηλώνει ρητά και εγγυάται ότι:

13] Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει τους παρόντες Αναλυτικούς Όρους του Προγράμματος, να ματαιώσει το Πρόγραμμα, μειώσει τη διάρκειά του, τροποποιήσει τα δώρα, κλπ., εφόσον αυτόκριθεί απαραίτητο. Κάθε τέτοια τροποποίηση θα ισχύει από τη δημοσίευση των τροποποιημένων όρων στην σελίδα της JOIN US στο Facebook (https://www.facebook.com/joinustv/?ref=hl ). Η Διοργανώτρια δεν αναλαμβάνει οποιαδήποτε ευθύνη αναφορικά με οποιαδήποτε τέτοια μεταβολή.

14] Μετά την εκπνοή της διάρκειας του «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ» κάθε υποχρέωση των εταιρειών παύει να υφίσταται, μη υπεχουσών οιασδήποτε υποχρέωσης ή ευθύνης έναντι των συμμετεχόντων.

15] Η Διοργανώτρια διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιήσει αριθμό των συμμετοχών με αντίστοιχη τροποποίηση των όρων του Προγράμματος.

16] Οι Συμμετέχοντες δεν έχουν ούτε αποκτούν κανένα απολύτως δικαίωμα πάνω στα σήματα, ονόματα, ενδείξεις εμβλήματα και λοιπά διακριτικά των εταιρειών.

17] Η συμμετοχή στο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ» προϋποθέτει πρόσβαση των ενδιαφερομένων στο διαδίκτυο με δικά τους τεχνικά μέσα. Η Διοργανώτρια και η VETRUS δεν αναλαμβάνουν καμία υποχρέωση αναφορικά με την εξασφάλιση, την υποβοήθηση της πρόσβασης σε χώρους διαδικτύου ή την παροχή διευκολύνσεων σε κάθε ενδιαφερόμενο. Η πρόσβαση στο δικτυακό τόπο του Προγράμματος επιτρέπεται μόνο υπό τους όρους λειτουργίας του οικείου διακομιστή (server) και τις τεχνικές και λοιπές προϋποθέσεις και προδιαγραφές του Προγράμματος. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια και η VETRUS δεν ευθύνονται για οιαδήποτε επιβάρυνση των συμμετεχόντων-χρηστών εκ των άνω αιτιών. Οι συμμετέχοντες ρητά αναγνωρίζουν ότι έχουν αποδεχθεί τους όρους εγγραφής τωνFacebook Twitter, Instagram και της σελίδας “JOIN US ”(https://www.facebook.com/joinustv/?ref=hl  /JOINUS ) και συνακόλουθα παραιτούνται από κάθε σχετική αξίωση τους έναντι της Διοργανώτριας  και της VETRUS. Περαιτέρω, η Διοργανώτρια  και η VETRUS δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε βλάβη προκύψει στο Facebook , Twitter ή Instagram και την σελίδα “ JOIN US” με αποτέλεσμα την προσωρινή ή μόνιμη διακοπή της προωθητικής ενέργειας.

18] Η συμμετοχή στο “ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ» μέσω του προφίλ του Συμμετέχοντα στο Facebook προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων συμμετοχής και συνεπάγεται τη συνακόλουθη παραίτηση από κάθε σχετική αξίωση έναντι των PLAN A και VETRUS.

19] Η συμμετοχή στο «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ» αποτελεί σαφή εκ μέρους των συμμετεχόντων δήλωση συναίνεσης κατά την έννοια του ν. 2472/1997 και του ν.3471/2006, όπως ισχύουν σήμερα, για την τήρηση των στοιχείων τους και την επεξεργασία τους για τις ανάγκες διεξαγωγής και δημοσιότητας του Προγράμματος καθώς και για σκοπούς ενημέρωσης και επικοινωνίας τους σχετικά με το Πρόγραμμα. Για τον σκοπό αυτό, η Διοργανώτρια θα τηρεί αρχείο με τα προσωπικά δεδομένα των συμμετεχόντων αποκλειστικά και μόνο για το σκοπό του «ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ». Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων δεν θα κοινοποιηθούν σε τρίτους, πλην των περιπτώσεων που θα απαιτηθεί για τις ανάγκες του Προγράμματος. Τα προσωπικά στοιχεία των νικητών θα τηρούνται μέχρι την παράδοση του Δώρου κατά τα ανωτέρω. Μετά δε την παράδοση του Δώρου, κατά τα οριζόμενα στους παρόντες Αναλυτικούς Όρους, τα σχετικά στοιχεία θα καταστρέφονται. Κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα πρόσβασης, ενημέρωσης, ή και αντίρρησης στην περαιτέρω επεξεργασία των στοιχείων του βάσει του άρθρου 13 του Ν. 2472/97

20] Οι παρόντες αναλυτικοί όροι βρίσκονται αναρτημένοι στη σελίδα “ followme.gr ” στο http://www.followme.gr/basic-page/19392/oroi-diagonismoy-beatific. Η παρούσα προωθητική ενέργεια δεν διενεργείται από το Facebook, ούτε χορηγείται ή με άλλον τρόπο κυρώνεται ή σχετίζεται με το Facebook.