15 μυστικά ομορφιάς από την beauty guru Sonia Kashuk

Η Sonia Kashuk είναι η φίλη που θέλει κάθε γυναίκα
15 μυστικά ομορφιάς από την beauty guru Sonia Kashuk



Η Sonia Kashuk, γκουρού ομορφιάς και συνεργάτης του brand Target εδώ και δεκαπέντε χρόνια, ξέρει καλύτερα από όλους τα μυστικά για ένα επιτυχημένο μακιγιάζ και όχι μόνο.  Πριν βιαστείς να ψωνίσεις, μάθε τα μυστικά της.

Sonia Kushuk

  1. Δεν ισχύει πάντα «όσο πιο πολύ τόσο το καλύτερο». Να θυμάσαι ότι το μακιγιάζ σου δεν θα πρέπει να παραπέμπει σε μάσκα.
  2. Δεν μπορείς να πετύχεις το τέλειο μακιγιάζ αν δεν έχεις καλά πινέλα.
  3. Το bronzer δεν είναι πλέον αποκλειστικά καλοκαιρινό προϊόν, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείται όλο τον χρόνο. Λίγο ρουζ και bronzer μπορεί να μεταμορφώσουν το πρόσωπο – χρησιμοποίησε ρουζ για λάμψη και bronzer για χρώμα.
  4. Το foundation είναι όπως το Spanx – κανείς ποτέ δεν πρέπει να ξέρει ότι το φοράς. Όταν το χρώμα είναι σωστό, θα πρέπει απλά να εξαφανίζεται, επιτρέποντάς σου να το χρησιμοποιείς μόνο ανά σημεία αν το επιθυμείς.
  5. Οι ψεύτικες βλεφαρίδες σε φυσικό στιλ είναι το μυστικό όπλο που μπορεί να μεταμορφώσει όλη την εικόνα σου.
  6. Μην φοβάσαι να αναμείξεις τα χρώματα.
  7. Βρες το βασικό look που σου ταιριάζει και πειραματίσου βάση αυτού. Πρόσθεσε σταδιακά κοραλί χρώμα στα χείλη σου ή πειραματίσου δημιουργώντας smoky eye. Είναι πιο εύκολο να δοκιμάζεις νέα πράγματα αν είσαι σίγουρη για τη βάση σου.
  8. Η τιμή δεν καθορίζει την ποιότητα.
  9. Η τέχνη του makeup έχει να κάνει με το να εξαπατάς τις ατέλειες και τα ψεγάδια σου.
  10. Το smoky eye έχει διάφορες διαβαθμίσεις. Μπορείς να πας από το πολύ απαλό στο αρκετά έντονο, ανάλογα με το επιθυμητό look.
  11. Μην φοβάσαι τα τολμηρά χείλη. Όλα έχουν να κάνουν με τη δύναμη του ενός, όταν κρατάς την απλότητα σε όλα τα υπόλοιπα.
  12. Η σωστή φροντίδα του δέρματος είναι απαραίτητη για ένα ωραίο μακιγιάζ.
  13. Όταν γεμίζεις το φρύδι σου, βούρτσισέ το προς τα κάτω και στη συνέχεια γέμισέ το. Μόλις σηκώσεις το φρύδι προς τα πάνω θα καλύψει τη γραμμή που μόλις σχημάτισες. Αυτό θα δώσει μία φυσική έμφαση.
  14. Τα primers, η κρέμα ή η λοσιόν που εφαρμόζεις στο πρόσωπο πριν το μακιγιάζ, δημιουργούν μία απαλή βάση για το μακιγιάζ και αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του.
  15. Για μακιγιάζ πρόκειται – δεν υπάρχουν κανόνες παρά μόνο διασκέδαση!

 

Πηγή: bellasugar.com