Σέξι το καλοκαίρι: Πώς να μακρύνεις τα μαλλιά σου πιο γρήγορα

Θα καταφέρεις επιτέλους να μακρύνεις τα μαλλιά που τόσο θέλεις; Δες πως θα το επιτύχεις πιο γρήγορα.
Σέξι το καλοκαίρι: Πώς να μακρύνεις τα μαλλιά σου πιο γρήγορα



Προσπαθείς όπως και εγώ να μακρύνεις τα μαλλιά σου; Ναι ξέρω, μεγάλη ταλαιπωρία! Εγώ προσπαθώ πολλά χρόνια γιατί τα είχα κόψει σε pixei cut και τώρα είναι λίγο πιο κάτω από τους ώμους μου. Μετά από πέντε χρόνια... Εντάξει θα μου πεις ότι είναι επειδή τα βάφω κιόλας και δεν είναι καλό αλλά και πάλι, πέντε ολόκληρα χρόνια;;; Τι πρέπει να κάνεις λοιπόν για να μακρύνουν πιο γρήγορα;

 

Πρόσεξε την διατροφή σου.

Δεν χρειάζεται να την αλλάξεις 180 μοίρες απλά να προσθέσεις κάποιες πρωτεΐνες. Έτσι θα δυναμώσει η τρίχα και δεν θα σπάει τόσο εύκολα πλέον. Μπορείς για βραδινό (όχι πολύ αργά το βράδυ βέβαια γιατί μετά δεν θα σε παίρνει ο ύπνος) να φας φιλέτο σολωμού και το απόγευμα να φας μερικά αμύγδαλα γιατί περιέχει τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεσαι.

Κατάλληλη περιποίηση.

Αν δεν θέλεις να καταστρέψεις την τρίχα σου πρέπει να χρησιμοποιήσεις τα κατάλληλα σαμπουάν και conditioner. Βρες κάποιο πλούσιο σε βιταμίνες και που να ταιριάζει στον τύπο μαλλιών σου. Αν έχεις βαμμένα μαλλιά πρέπει να χρησιμοποιείς το ανάλογο σαμπουάν, αν έχεις σγουρά ισχύει το ίδιο.

Χαλάρωσε.

Πώς να το κάνουμε; Το άγχος δεν είναι καλό για την υγεία σου! Βρες λίγο χρόνο να περιποιηθείς τον εαυτό σου γιατί το αξίζεις! Αν έχεις χρόνο πήγαινε σε κάποιο σπα αλλά μπορείς να το κάνεις και μόνη σου στο σπίτι. Γέμισε την μπανιέρα σου, πιες ένα κρασάκι και μετά μπορείς να βάλεις κρέμες ή να βάψεις τα νύχια σου... Οτιδήποτε νομίζεις εσύ ότι θα σε χαλαρώσει.

Προσοχή με την θερμότητα.

Το ξέρεις ότι δεν είναι καλό να στεγνώνεις τα μαλλιά σου με πιστολάκι κάθε μέρα αλλά τι να κάνεις; Ναι κυκλοφορείς το χειμώνα με βρεγμένα μαλλιά; Δεν γίνεται! Πριν πιάσεις το σεσουάρ βάλε κάποιο σαπρέ κατά της θερμότητας για να προστατέψει την τρίχα.  

Δες και μια σουρεάλ (αληθινή) ιστορία: Γιατί δεν θα χρησιμοποιήσω ξανά μαυριστικό spray!