Το εφέ των μεγάλων πυκνών φρυδιών

Η Cara Delevingne μας έπεισε ότι τα πυκνά φρύδια είναι must, κάνοντάς μας να δείχνουμε μας ακόμα πιο νέες και φρέσκες. Αν νομίζεις ότι η περιποίηση των μεγάλων φρυδιών είναι δύσκολη τότε τα επόμενa tips θα σε κάνουν να δείς το ένο trend με άλλο μάτι... ή μάλλον φρύδι
Το εφέ των μεγάλων πυκνών φρυδιών - Κεντρική Εικόνα



Ξέρω πόσο ζηλεύεις τα πυκνά φρύδια της Cara Delevingne, δείχνουν τόσο νεανικά, ανεπίδεκτα, σαν ένα κόσμημα το οποίο αντικαθιστά το καθημερινό μακιγιάζ σου. Είναι γεγονός ότι τα πυκνά φρύδια σε κάνουν να δείχνεις νεότερη, να κρύψεις έξυπνα τους μαύρους κύκλους (το ξέρω, σε έπεισα), να δείχνεις πιο φρέσκια, πιο «τέλεια ατημέλητη», πιο δροσερή, σαν μία νέα Brooke Shields.

της Αθηνάς Κουτρομάνου

Και ενώ σε κάποιες αρέσουν τα μεγάλα, πυκνά και αρκετά ατημέλητα φρύδια, σου προτείνω να υιοθετήσεις το look κάνοντας τα φρύδια σου λιγότερο δραματικά και πιο καλλωπισμένα.  Ακόμα και αν δεν θες να αρχίσεις να μεγαλώνεις τα φρύδια σου για να απολαμβάνεις όποτε θέλεις το look της Cara, αυτό που χρειάζεσαι είναι μόνο μερικά μαγικά tricks (όπου μαγικά tricks βάλε «σωστό make-up») και voila!  Η  Cara θα φάει την σκόνη σου!

Καλόμαθε τα φρύδια σου χρησιμοποιώντας ένα spoolie (εργαλείο για τη διαμόρφωση των φρυδιών σαν μάσκαρα) και βουρτσίζοντας τα προς τα έξω και πάνω, μακριά από το κέντρο του προσώπου. Το κλειδί είναι να αφήσεις τις τρίχες στην αρχή των φρυδιών να μεγαλώσουν περισσότερο από τις υπόλοιπες. Χρησιμοποιώντας ένα πινέλο για γωνίες, ζωγράφισε στο ίδιο χρώμα με αυτό το φρυδιών σου  απαλές γραμμές ίδιες με την φορά της τρίχας. Πέρασε το spoolie πάνω από τα φρύδια ακόμα μία φορά για να μαλακώσει τυχόν σκληρές γραμμές. Τέλος άπλωσε μία ελαφριά καφέ σκιά στο κόκαλο κάτω από τα φρύδια για να δώσεις τις τελευταίες πινελιές και είσαι έτοιμη.