5 μυστικά που ίσως δεν ξέρεις γι' αυτό το βίντεο κλιπ!

Πού γυρίστηκε το «Ένα φιλί από δυόσμο» και ποιος είναι ο batman;
5 μυστικά που ίσως δεν ξέρεις γι' αυτό το βίντεο κλιπ!



Πάνω από 80.000 προβολές έχει το βίντεο κλιπ του υπέροχου τραγουδιού «Ένα φιλί από δυόσμο» που ερμηνεύει η Νατάσσα Μποφίλιου και υπογράφει ο Μανώλης Φάμελλος. Ένας από τους λόγους που δε χορταίνω να το βλέπω είναι ότι συμμετέχουν φίλοι καλοί των δύο καλλιτεχνών, όλοι τους ξεχωριστοί στο είδος που εκπροσωπούν. Την 50η φορά που κλίκαρα το βίντεο λοιπόν, αποφάσισα να καταγράψω τα 5 πράγματα που έμαθα και παρατήρησα γι αυτό το κλιπ.

1. Το κλιπ γυρίστηκε στο πανέμορφο ρετρό café-bar «Μπλε Παπαγάλος» που έχει ανοίξει η Νατάσσα Μποφίλιου μαζί με την αδερφή της Νέλλυ Μποφίλιου και τον Πέτρο Ζήσου στην πλατεία Αυδή, στο Μεταξουργείο.  

Φωτογραφία: Ευαγγελία Θωμάκου

2. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε η Κλαίρη Φαφούτη η οποία εμφανίζεται incognito στο κλιπ δίπλα στη Nalyssa Green, ως Batman.

 

3. Την ώρα των γυρισμάτων, το μαγαζί παρέμεινε ανοιχτό, ο κόσμος έπινε τον καφέ του, κρυφοκοιτούσε τους αγαπημένους του μουσικούς και δε φάνηκε να δυσαρεστήθηκε ούτε μία στιγμή από το γεγονός ότι άκουσε πάνω από 100 φορές το ίδιο τραγούδι.

 

Φωτογραφία: Ευαγγελία Θωμάκου

4. Οι 7 από τους 9 καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο κλιπ ανήκουν στην Καλλιτεχνική Πρωτοβουλία Αλληλεγγύης «Αγάπη Ρε+». Μέσα από αυτή την κολλεκτίβα διοργανώνουν δράσεις αλληλεγγύης και στέκονται απέναντι στο φόβο και το ρατσισμό, στο μίσος και τη ρητορική του.

 

Φωτογραφία: Βάσια Αναγνωστοπούλου

5. Το βιβλίο που κρατάει ο Στάθης Δρογώσης είναι το «Ημερολόγιο ενός διαφθορέα» του Σαίρεν Κίρκεγκωρ.

 

Και επειδή το φιλί από δυόσμο μου έφτιαξε στο κέφι, παρακάτω θα βρεις το αγαπημένο μου τραγούδι από κάθε καλλιτέχνη που συμμετείχε στο κλιπ:

 

Nalyssa Green

Penny and the Swinging Cats

Σπύρος Γραμμένος

 

Στάθης Δρογώσης

Θέμης Καραμουρατίδης

Κωστής Μαραβέγιας

Νατάσσα Μποφίλιου

Μανώλης Φάμελλος

Μαριέττα Φαφούτη