Ένα πρωινό στους δρόμους της Αθήνας φωτογραφίζοντας stylish κορίτσια

Αντλούμε έμπνευση από τις street style εμφανίσεις των Αθηναίων σήμερα.
Ένα πρωινό στους δρόμους της Αθήνας φωτογραφίζοντας stylish κορίτσια



Τα Σαββατοκύριακα είναι για βόλτες, ψώνια και απογευματινό brunch με φίλους. Οι φθινοπωρινές βόλτες έχουν ήδη αρχίσει και προσπαθείς να τις ευχαριστηθείς όσο πιο πολύ μπορείς πριν αρχίσουν για τα καλά οι υποχρεώσεις της σχολής σου και το ατελείωτο διάβασμα.

Κάπου εκεί στους δρόμους της πόλης είμαστε και εμείς, παρέα με την κάμερα μας, ψάχνοντας τα πιο στιλάτα κορίτσια. Η καλύτερη πηγή έμπνευσης για δοκιμάσεις νέα στυλ και ρούχα που δεν θα φορούσες πριν είναι το street style, κάτι το οποίο θα μαρτυρήσουν και οι συλλογές σου στο Pinterest.

Αυτή τη φορά ανακαλύψαμε τέσσερα κορίτσια που υπόσχονται να μας εμπνεύσουν με τις στιλιστικές τους επιλογές και γέμισαν τα «κλικς» μας με χρώματα. Πρώτη η Γεωργία  μας σύστησε τον fashion κόσμο της, σε μπλε τόνους, δίνοντας έμφαση στα τρουκς και στο πουά καλσόν της. Μην φοβηθείς το πουά καλσόν, αφού μπορεί να δώσει στυλ ακόμα και στο πιο απλό μαύρο φόρεμα, ειδικότερα αυτό με την ραφή πίσω καταφέρνει να κάνει το girly πουά print να φαίνεται σέξυ.

Στη συνέχεια συναντήσαμε την Elli, η οποία μας ενθουσίασε με το vintage στυλ της. Η Elli είναι μοντέλο και αν θέλεις να κλέψεις το boho στυλ της μπορείς να επιλέξεις ένα μακρύ καμηλό παλτό, ρετρό ankle boots και να χρησιμοποιήσεις και εσύ τα vintage μαντήλια τη γιαγιάς σου έξυπνα όπως η Elli, φορώντας τα στο κεφάλι ή ως ζώνη σε ένα μακρύ, ριχτό φόρεμα.

Λίγο αργότερα, συναντήσαμε την Ειρήνη, ιδιοκτήτρια του καταστήματος Κουμπάκι. H Ειρήνη, όπως λέει και το όνομα του καταστήματος της, συλλέγει παράξενα κουμπιά, λατρεύει τα χρώματα και να συνδυάζει διαφορετικά prints. Ακόμα και αν δεν είσαι fan των prints όπως η Ειρήνη, δοκίμασε να φορέσεις ένα πουά ή φλοράλ φιόγκο στα μαλλιά για να κάνεις το στυλ σου να δείχνει πιο νεανικό και girly.

Τέλος η συντάκτρια του #FollowMe Αθηνά μας δείχνει πώς να φορέσουμε τα καλοκαιρινά μας φορέματα με τα πρώτα φθινοπωρινά κρύα. Απλά συνδύασε τα με boyfriend ή oversized πουλόβερ και θα κρατηθείς ζεστή όλη τη μέρα.

Φωτογραφίες: Δανάη Ίσαρη