Κάνε την σεξουαλική σου ζωή να αναθερμανθεί ξανά

Έχεις προβλήματα στην σχέση σου και το σεξ έχει γίνει μια ρουτίνα. Δες τι μπορείς να κάνεις για να αναθερμάνεις ξανά την σεξουαλική σου ζωή
Κάνε την σεξουαλική σου ζωή να αναθερμανθεί ξανά



Όσο περνάει ο καιρός το σεξ αρχίζει να γίνετε ρουτίνα για όλα τα  ζευγάρια και ιδικά για αυτούς που είναι παντρεμένοι. Μην στεναχωριέσαι όμως γιατί υπάρχει λύση για το πρόβλημα σου. Με τα 7 tips που θα σου προτείνουμε μπορούν να γίνουν κυριολεκτικά θαύματα και να φέρεις ξανά τον αυθορμητισμό στην σχέση σου. Η σεξουαλική σου ζωή θα αναθερμανθεί ξανά και θα γίνει πιο καυτή από ποτέ σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα.

Tip1: Πρόσθεσε λίγη περιπέτεια στο κρεβάτι σου. Το παιχνίδι κορόνα ή γράμματα που παίζαμε όταν ήμασταν μικροί το θυμάσαι;  Ήρθε λοιπόν η ώρα να το παίξεις στο κρεβάτι με τον σύντροφο σου. Πάρε ένα νόμισμα και πες του αγαπημένου σου να διαλέξει αυτός πρώτα ποια πλευρά θέλει. Αφού διαλέξει πάρε και εσύ την πλευρά που μένει. Εξήγησε του ότι εάν τώρα που θα γυρίσετε το νόμισμα τύχη η δική του πλευρά θα ζητήσει από εσένα να του κάνεις ένα σεξουαλικό παιχνίδι. Αν όμως  τύχη η δική σου θα του ζητήσεις εσύ ότι θέλεις. Συνεχίστε το παιχνίδι μέχρι όλες οι σεξουαλικές επιθυμίες να εκπληρωθούν.

Tip2: Ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για εσένα και για αυτόν. Όταν θα λείπουν τα παιδιά από το σπίτι φρόντισε να φτιάξεις μια όμορφη ατμόσφαιρα για να υποδεχτείς τον κουρασμένο σύντροφο σου που θα έρθει από την δουλειά. Μόλις δει όλα αυτά που ετοίμασες για αυτόν θα του φτιάξει αμέσως η διάθεση. Για αυτό λοιπόν μαγείρεψε κάτι νόστιμο, αγόρασε ένα καλό κρασί και απόλαυσε την βραδιά με τον αγαπημένο σου. Θα δεις ότι θα πείτε αλλά και θα κάνετε πολλά.

Tip3: Περίμενε τον στο σπίτι φορώντας τα πιο σέξι εσώρουχα σου. Βάλε λοιπόν ότι πιο σέξι έχεις και φόρεσε μια ρόμπα από πάνω για να τα καλύψεις και να μην φαίνονται. Όταν λοιπόν θα έρθει η ώρα για να ξαπλώσετε στο κρεβάτι αποκάλυψε του αυτά που φοράς κάνοντας του και ένα μικρό χορευτικό στριπτίζ. Θα τον αιφνιδιάσεις ευχάριστα και η βραδιά θα σου μείνει αξέχαστη. 

Tip4: Κάντου μια βίντεο κλήση μέσω Skype.Όταν θα είστε και οι δύο σπίτι πες του να ανοίξει το Skype και καλά για να του στείλεις να δει κάτι. Αφού το ανοίξει κάνε την κλήση. Μόλις δεχτεί την κλήση σου άρχισε να του κάνεις διάφορα σεξουαλικά κόλπα για να τον ανάψεις. Ένα στριπτίζ μπροστά στην κάμερα νομίζω ότι θα είναι ότι πρέπει αφού κάτι τέτοιο θα τον ανάψει αμέσως.

Tip5: Κάντου μια αιφνιδιαστική σεξουαλική επίθεση. Το παράπονο κάθε άντρα είναι ότι δεν κάνει αρκετές φορές σεξ με την γυναίκα του αφού όποτε προσπαθεί να κάνει κάτι αυτή θα του βρει κάποια δικαιολογία. Η πρόταση μου λοιπόν είναι να τον αιφνιδιάσεις εκεί που κάθεται κάνοντας του στοματικό σεξ. Άλλωστε το όνειρο του κάθε άντρα είναι να του κάνουν στοματικό εκεί που δεν το περιμένει.  

Tip6: Υποδέξου τον με ένα θερμό καλωσόρισμα όταν θα γυρίσει από την δουλειά. Πριν έρθει λοιπόν φρόντισε να γίνεις μια κούκλα. Ντύσου όσο πιο σέξι γίνεται και φόρα τις ψηλοτάκουνες γόβες σου. Να είσαι σίγουρη ότι μόλις σε δει έτσι θα ορμήσει αμέσως επάνω σου και θα σε πνίξει στα φιλιά.

Tip7: Μπες ξαφνικά στην μπανιέρα μαζί του. Τον γνωρίζεις αρκετά έτσι ώστε να ξέρεις πότε έχει ώρα να κάνει μπάνιο με την ησυχία του και πότε δεν έχει. Όταν θα ξέρεις λοιπόν ότι θα έχει χρόνο και δεν θα έχει να πάει σε κάποια δουλειά μπες στο μπάνιο ξαφνικά μαζί του. Θα ενθουσιαστεί πολύ με αυτό που θα κάνεις και τα αίματα δεν θα αργήσουν να ανάψουν. Κατά την διάρκεια που θα κάνετε μαζί μπάνιο πρότεινε του να τον πλύνεις στο μέρος που σίγουρα θα θέλει να τον αγγίξεις. Όταν θα τελειώσετε το μπάνιο σας σκούπισε πρώτα το δικό του σώμα και μετά το δικό σου. Έπειτα οδήγησε τον στο κρεβάτι και καλή διασκέδαση.