Έχετε το ίδιο ζώδιο; Τι λένε τα άστρα για τη σχέση σας

Τα αντίθετα έλκονται και τα ομώνυμα απωθούνται. Μύθος ή πραγματικότητα;
Έχετε το ίδιο ζώδιο; Τι λένε τα άστρα για τη σχέση σας



Το ραντεβού με έναν άντρα που έχει το ίδιο ζώδιο με εσένα είναι σίγουρα δύσκολη υπόθεση, ειδικά αν το ζώδιό σου είναι δυναμικό. Τα πάντα μπορούν να συμβούν, γι αυτό θέλει μεγάλη προσοχή. Για να λύσεις λοιπόν όλες τις απορίες σου σχετικά με το τι θα γίνει εάν όντως προχωρήσει αυτή η συνάντηση, το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να ρίξεις μια ματιά παρακάτω.

Κριός: Η συνάντησή σας θα είναι σίγουρα αρκετά δύσκολη. Είστε και τα δύο πολύ δυναμικά ζώδια και μπορεί να προκύψουν εύκολα συγκρούσεις. Αν κάτι πάει στραβά στο ραντεβού σας να είσαι σίγουρη ότι ο ένας θα ρίξει τις ευθύνες στον άλλον. Άλλωστε, οι Κριοί το έχουν αυτό το κακό. Το καλό όμως είναι πως όταν συναντηθείτε, ο ένας θα προκαλέσει την παθιασμένη φύση του άλλου και θα περάσετε πάρα πολύ καλά. Αν μάλιστα καταφέρετε να φτάσετε στο κρεβάτι χωρίς να τσακωθείτε θα περάσετε μία αξέχαστη βραδιά.

Ταύρος: Όταν δύο Ταύροι συναντηθούν στο ίδιο τραπέζι τότε τα πράγματα είναι  περίεργα καθώς μιλάμε για μία συνάντηση γεμάτη άγχος. Δε θα είναι καθόλου εύκολο να τον κατακτήσεις και να σε κατακτήσει. Μην αγχώνεσαι όμως γιατί το ζώδιο σας είναι πεισματάρικο και δεν υπάρχει ποτέ καμία περίπτωση να αφήσει ο ένας τον άλλο να φύγει έτσι απλά. Αν όντως τα καταφέρετε και στο τέλος κάνετε σχέση τότε και εκεί θα υπάρξουν κάποια προβλήματα λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων. Βάλε και εσύ στην άκρη τον εγωισμό σου γιατί το σεξ με δύο Ταύρους είναι εγγυημένα πάρα πολύ καλό και δυνατό.

Δίδυμοι: Απρόβλεπτο θα είναι το ραντεβού δύο Διδύμων. Εκείνος θα σε ενθουσιάσει πάρα πολύ με το μυαλό του και με αυτά που θα σου λέει. Τα πράγματα όμως θα είναι πολύ δύσκολα αν τελικά κάνετε σχέση. Το ζώδιο σας δεν φημίζεται για τη σταθερότητα στις σχέσεις και όλο και κάποια κουτσουκέλα θα κάνετε ο ένας στον άλλο. Αυτό που πρέπει να γίνει λοιπόν είναι κάποιος από τους δύο σας να κάνει την αρχή και να δείξει στον άλλο την πίστη του. Το κρεβάτι μαζί του θα έχει κάτι το ιδιαίτερο.

Καρκίνος: Από τις καλύτερες συναντήσεις που μπορεί να έχουν δύο ίδια ζώδια. Από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα έρθουν σε επαφή θα νιώσουν αμέσως έλξη το ένα για το άλλο. Θα διαπιστώσεις και μόνη σου μέσα από την συζήτηση ότι ταιριάζετε σε πάρα πολλά πράγματα. Θα άξιζε σίγουρα τον κόπο να κάνετε σχέση εσείς οι δύο αφού θα οδηγούσε σίγουρα και σε κάτι πιο σοβαρό. Όταν έρθει η ώρα του σεξ τα σεντόνια θα πάρουν αμέσως φωτιά αφού το πάθος θα είναι εκρηκτικό και το συναίσθημα έντονο.

Λέων: Η χημεία των Λιονταριών είναι εκρηκτική. Από την πρώτη στιγμή που θα μιλήσετε θα εντυπωσιάσετε ο ένας τον άλλον και θα νιώσετε μέσα σας ένα περίεργο συναίσθημα. Στο σεξ είστε και οι δύο από την φύση σας δάσκαλοι. Θα αισθανθείτε ιδιαίτερα αφού ποτέ ξανά δεν θα έχετε ζήσει στη ζωή σας τέτοιον έρωτα. Μπορείτε να κάνετε πολύ εύκολα σχέση εσείς οι δύο αφού θα καταλαβαίνετε ο ένας τον άλλο και θα περνάτε πάντα καλά. Ο αμοιβαίος σεβασμός είναι το κλειδί για αυτή την σχέση.

Παρθένος: Το ραντεβού των Παρθένων θα είναι υψηλού επιπέδου. Όταν δύο τέτοια ζώδια συναντηθούν θα μαγέψουν ο ένας τον άλλον με τις γνώσεις τους. Αν αυτοί οι δύο κάνουν σχέση θα τα πάνε πάρα πολύ καλά. Το σεξ θα τους εντυπωσιάσει πολύ και θα νιώσουν ολοκληρωμένοι. Μόνο ένας Παρθένος μπορεί να καταλάβει έναν άλλον Παρθένο και να τον νιώσει. Η αλήθεια είναι ότι είσαστε αρκετά δύσκολοι χαρακτήρες. Μπορείτε να καταφέρετε πολλά πράγματα και να κάνετε μια πολύ δυνατή σχέση αν φυσικά το θέλεις και το θέλει.

Ζυγός: Θα περάσετε σίγουρα πολύ όμορφα εάν εσείς οι δύο βγείτε έξω. Το μόνο κακό που κάνετε οι Ζυγοί είναι ότι ποτέ δεν δείχνετε στο άλλο τον πραγματικό σας εαυτό. Κατά τη διάρκεια της συζήτησης ακόμα και αν κάτι δεν σας αρέσει και διαφωνείτε, δεν θα το πείτε. Ακόμη και αν μέσα σας βράζετε. Καλό θα είναι όμως σε αυτή την συνάντηση να δείξετε και οι δύο τον πραγματικό σας εαυτό γιατί αξίζει τον κόπο και μπορείτε να κάνετε μια σχέση που θα σας κάνει πολύ ευτυχισμένους. Το σεξ θα σας αφήσει και τους δύο αρκετά ικανοποιημένους.

Σκορπιός: Τρεις λέξεις χαρακτηρίζουν αυτή τη συνάντηση. Πάθος, ίντριγκες και κίνδυνος. Υπάρχουν προοπτικές να περάσετε πολύ καλά εσείς οι δυο και φυσικά να χτίσετε μία όμορφη σχέση. Το μόνο που θα πρέπει να κάνετε είναι να μην ζηλεύετε ο ένας το άλλο. Το ζώδιο σας άλλωστε φημίζεται για το πόσο ζηλιάρηδες είστε. Για αυτό δείξτε εμπιστοσύνη και όλα θα πάνε πραγματικά πάρα πολύ καλά. Θα νοιώσετε σίγουρα πολύ βαθιά συναισθήματα. Το σεξ θα είναι γεμάτο πάθος και μπορώ να πω ότι θα είναι το καλύτερο της ζωή σας.

Τοξότης: Διασκεδαστικό παιχνίδι θα είναι η γνωριμία σας. Έχετε και οι δύο όρεξη για να κάνετε πάρα πολλά πράγματα και σε αυτό το ραντεβού δεν θα κάτσετε καθόλου σε ησυχία. Θα πάτε στα πιο απίθανα μέρη και θα διασκεδάσετε με την ψυχή σας. Οι ισχυρές απόψεις που έχετε μπορούν να δημιουργήσουν έντονες συζητήσεις. Μπορείτε να κάνετε μια πολύ καλή σχέση αν φυσικά το επιθυμείτε. Το σεξ θα είναι μια ξεχωριστή εμπειρία και για τους δύο σας αφού σας αρέσει να ανακαλύπτετε μαζί καινούργια πράγματα.

Αιγόκερως: Η μάχη ανάμεσα σε δύο ξεροκέφαλους Αιγόκερους θα είναι δύσκολη. Παρόλο που η κόντρα θα ξεκινήσει από το πρώτο κιόλας λεπτό, στο τέλος θα σας γοητεύσει. Φυσικά,  το δεύτερο ραντεβού θα είναι καλύτερο από το πρώτο. Υπάρχουν προοπτικές για μία πολύ καλή σχέση. Επίσης, ο ένας θα προσπαθεί να επιβάλλει τη γνώμη του στον άλλο αλλά στο τέλος θα σας περνάει. Το σεξ για εσάς τους δύο θα είναι αυτό που ψάχνατε πάντα.

Υδροχόος: Αν δεν αρχίσετε και οι δύο τις ντροπές, όλα θα πάνε καλά. Θα περάσετε ωραία αλλά στο τέλος θα διστάσετε να το πείτε ο ένας στο άλλον. Όσο για τα συναισθήματα σας, μέχρι να πείτε τι νιώθετε θα έχουμε γεράσει. Οπότε, ο πιο τολμηρός ας πάρει μια ανάσα και ας κάνει την αρχή. Όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν από μόνα τους. Το σεξ θα είναι γεμάτο συναίσθημα και ξεχωριστό.

Ιχθύς: Θα νιώσετε μαγικά και οι δύο σε αυτή τη συνάντηση. Είστε και οι δύο ονειροπόλοι και αυτό άλλες φορές είναι καλό και άλλες κακό. Ο έρωτας θα είναι αμοιβαίος και η ζωή σας θα είναι σαν παραμύθι. Το σεξ θα είναι γεμάτο συναίσθημα και δεν πρόκειται να ξεκολλάτε με τίποτα ο ένας από τον άλλο. Η σχέση είναι σίγουρη μετά τη γνωριμία αφού και οι δύο θα νιώσετε ότι βρήκατε το άλλο σας μισό.