10 χρήσιμα και χρηστικά δώρα για το γάμο των φίλων σου

Μην υποτιμάς τη χρησιμότητα των τετριμμένων δώρων.
10 χρήσιμα και χρηστικά δώρα για το γάμο των φίλων σου



Ωραία λοιπόν, έχεις να πας σε ένα γάμο. Αλλά τι θα κάνεις με το δώρο; Σκέψου μακροπρόσθεσμα. Τι θα είναι χρήσιμο μετά από 10, 20 χρόνια έγγαμου βίου; Ακολούθησε τις συμβουλές που βρήκαμε στο yourtango.com και ίσως κλέψεις κάποια καλή ιδέα.

1. Σκούπα: Ακριβό αλλά χρήσιμο δώρο το οποίο κάποια ζευγάρια δυσκολεύονται να αγοράσουν επειδή «βολεύονται» με το swiffer.

2. Υλικά για οργάνωση όπως θήκες για μπουκάλια κρασιού ή υλικά για την οργάνωση των ντουλαπιών: Οι νεόνυμφοι συνήθως έχουν τεράστιο πρόβλημα χώρου, οπότε αν τους βοηθήσεις να οργανωθούν σε λίγα τετραγωνικά, θα το εκτιμήσουν πολύ.

3. Αιχμηρά μαχαίρια: Τα μαχαίρια κακής ποιότητας χαλάνε εύκολα μέσα στα χρόνια λόγω των πολλών χρήσεων και πλύσεων. Ένα πολύ καλό set μαχαιριών θα είναι πάντα χρήσιμο.

4. Κλινοσκεπάσματα: Αν μάλιστα υπάρχει κάτι που βρήκες στη λίστα γάμου τους και ταιριάζει στο γούστο τους, προχώρα.  

5. Πετσέτες: Καλές πετσέτες για τους καλεσμένους πάντα χρειάζονται ειδικά όταν έρχονται τα πεθερικά.

6. Ράφια: Τα ράφια ποτέ δεν πάνε χαμένα, άλλωστε όλοι πάντα κάποια στιγμή ψάχνουν χώρο για μικροπράγματα.

7. Τοστιέρα/βραστήρας/μίξερ: Μπορεί να ακούγεται βαρετή ιδέα, αλλά πρόκειται για συσκευές που όλοι χρησιμοποιούμε καθημερινά. Αν χρειαστεί να μαγειρέψεις χωρίς αυτές τότε θα καταλάβεις πόσο χρήσιμες είναι.

8. Εξοπλισμός πλυντηρίου: Και πάλι, όχι ιδιαίτερα σέξι ή συναρπαστικό. Δυστυχώς όμως, ο κόσμος πρέπει να βάλει κάθε μέρα μπουγάδα. Μπορείς, βέβαια, να προσθέσεις μία τσαχπινιά, φτιάχνοντας μία λίστα για το πώς φεύγουν οι σκληροί λεκέδες και άλλες χρήσιμες πληροφορίες.

9. Βαλίτσες: Θα τις χρειαστούν στο ταξίδι του μέλιτος έτσι δεν είναι; Και ένα καλό σετ αποσκευών θα μείνει για πάντα.

10. Χρήματα: Ίσως είναι η μοναδική συγκυρία που τα φακελάκια έχουν καλή έννοια…