Τα διαφορετικά blazers του γραφείου

Ανανέωσε τις αυστηρές εμφανίσεις του γραφείου με λίγο χρώμα και έντονα prints.
Τα διαφορετικά blazers του γραφείου - Κεντρική Εικόνα



Υπάρχουν εκείνα τα πρωινά που φτάνεις στο γραφείο με το πιο άνετο jean σου και ένα απλό πουκάμισο και υπάρχουν και εκείνες οι μέρες που θες να αποθεώσεις το look του γραφείου και αναζητάς κομμάτια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις χωρίς να χάσεις το formal επαγγελματικό στυλ σου. To look του γραφείου δεν χρειάζεται να είναι αυστηρό και μονόχρωμο, ακόμα και το κλασικό blazer -αδυνατίζει, εφαρμόζει τέλεια στην σιλουέτα σου και ταυτόχρονα είναι όσο αυστηρό χρειάζεται- μπορεί να δώσει μία διαφορετική πινελιά στο σύνολο αν απλά προσθέσεις λίγο χρώμα… εντάξει και λίγα print… και λίγο floral…

Αν θες να δώσεις νεανική νότα στο look σου αντί του στενού, αυστηρού blazer μπορείς να διαλέξεις την boyfriend εκδοχή του, συνδυάζοντας το με ένα παντελόνι σε στενή γραμμή ή ένα φόρεμα μέχρι το γόνατο. Αν είσαι πιο τολμηρή, ένα blazer με έντονα prints σε ριγέ ή φλοράλ συνδυάζεται με άνεση με τα απλά λευκά πουκάμισα σου.

Έξτρα tip: Συνδύασε το blazer και στο παντελόνι σου με ένα ζευγάρι κλασσικά brogues και λευκά δαντελένιο σοσόνια και θα μοιάζεις με πρωταγωνίστρια ταινίας του West Anderson.