Τα πιο in fashion πουλόβερ για τα πρώτα κρύα

Κρύο, χουχουλιάρικα πουλόβερ, αγκαλιές στον καναπέ η τέλεια εποχή για το πιο comfy look της ντουλάπας σου
Τα πιο in fashion πουλόβερ για τα πρώτα κρύα



Ένας από τους αγαπημένους μου συνδυασμούς για το φθινόπωρο, είναι η επιλογή ενός ελαφρύ πουλόβερ συνδυασμένο με skinny παντελόνια ή κοριτσίστικες φούστες, αντί του κλασικού φθινοπωρινού jacket.

Όχι μόνο είναι μία πολύ πρακτική επιλογή αλλά είναι και μία διαφορετική προσέγγιση στο καθημερινό casual ντύσιμο. Το κλασσικό και πολυφορεμένο look «τοπ, jean, μπαλαρίνες, ζακέτα» μπορεί να πάρει μία πιο funky μορφή όταν αντικαταστήσεις το συνδυασμό «τοπ-ζακέτα» με ένα graphic πουλόβερ. Το πουλόβερ δεν ανήκει μόνο σε εκείνες τις κρύες βραδιές που παρακολουθείς την αγαπημένη σου σειρά κουκουλιασμένη στον καναπέ και κυρίως δεν είναι πλέον συνώνυμο του sporty ντυσίματος.

Αν είσαι ρομαντική και δεν τολμάς ιδιαίτερα στο ντύσιμο σου, διάλεξε ένα πλεκτό πουλόβερ με μεγάλη πλέξη, λεπτομέρειες από δαντέλα ή πουά print. Η καλοκαιρινές σου φούστες δεν χρειάζεται να μπουν στην ντουλάπα με τις πρώτες βροχές, αρκεί να της συνδυάσεις με το νέο σου girly πουλόβερ. Αν πάλι σου αρέσουν τα oversized κομμάτια, ένα πλεκτό oversize πουλόβερ θα δείχνει τέλειο με τα skinny jean σου αλλά και φορεμένο πάνω από τα λευκά καλοκαιρινά σου φορέματα. Αρκεί να συνδυάσεις τα δεύτερα με ένα ζευγάρι ankles boots και έχεις τον απόλυτο φθινοπωρινό συνδυασμό.

Τέλος αν είσαι σαν και εμάς και θες να δοκιμάζεις μονίμως καινούρια στυλ, ένα πουλόβερ με μεγάλα γραφικά και τυπώματα, σε έντονα χρώματα, θα γίνει το απόλυτο statement κομμάτι της ντουλάπας σου για φέτος.