10 sex fails που έχουν όντως συμβεί

Τι συμβαίνει όταν το σεξ καταλήγει σε ατυχείς στιγμές; Γίνεται τροφή για συζήτηση και πολλά γέλια με τις κολλητές σου.
10 sex fails που έχουν όντως συμβεί



Δεν θέλει και πολύ για να συνειδητοποιήσεις ότι το σεξ στην πραγματική ζωή δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπεις στις ταινίες. Οι λάθος κινήσεις, τα μικροατυχήματα και οι αστείες στιγμές είναι μέσα στο πρόγραμμα, και - μεταξύ μας – είναι αυτά που θα συζητάς αργότερα με τις κολλητές σου και θα γελάς. Υπάρχουν όμως και κάποιες στιγμές που θέλεις απλά να ξεχάσεις. Τα παρακάτω sex fails είναι βγαλμένα από τη ζωή.

Η πρώτη φορά

Λένε ότι την πρώτη φορά που κάνεις σεξ δεν την ξεχνάς ποτέ. Ίσως και να ισχύει, αν η παρτενέρ σου (επίσης άπειρη) ξεστομίσει αθώα «πιο σιγά, θα πονέσω» την ώρα που έχεις ήδη διεισδύσει. Ουπς!

Το χαμένο προφυλακτικό

Κάπου μεταξύ τρελού πάθους και ερωτικής έκστασης συνειδητοποιείς ότι το προφυλακτικό αγνοείται, και δυστυχώς βρίσκεται χαμένο σε σένα. Χρειάζεται ψυχραιμία για να το ανασύρεις από τη μαύρη τρύπα που το ρούφηξε.

Αριστερό κροσέ

Αποφασίζετε να αλλάξετε θέσεις, αλλά με μία λάθος κίνηση ο παρτενέρ σου δέχεται χτύπημα στη μύτη και αιμορραγεί. Δεν απορείς που δεν σου ξανατηλεφωνεί.

Προσοχή λερώνει

Βρίσκεστε στο δωμάτιο των ονείρων σας και αποφασίζετε να εκμεταλλευτείτε το king size κρεβάτι. Έλα όμως που λογάριαζες χωρίς την περίοδό σου, με αποτέλεσμα τα σεντόνια να βαφτούν κόκκινα. Extra tip στην κυρία που καθαρίζει.

Η σημαδεμένη

Το παράνομο σεξ στο αυτοκίνητο είναι πάντα ερεθιστικό. Όχι όμως αν συνοδεύεται από μελανιές και γδαρσίματα στα πόδια λόγω έλλειψης χώρου.

Wrong!

Βγαίνεις για ποτό με έναν φίλο σου και δεν έχεις ιδέα τι θα ακολουθήσει. Φοράς εσώρουχο περιόδου/γιαγιάς (you name it) και για κακή (;) σου τύχη καταλήγετε στο κρεβάτι. Προσεύχεσαι για το απόλυτο σκοτάδι.

Απαγορεύεται η είσοδος

Οι γονείς σου λείπουν και εσύ εκμεταλλεύεσαι το άδειο σπίτι. Είσαι από πάνω του κι εκεί που κάνεις ακροβατικά ανοίγει η πόρτα του δωματίου και μπαίνει η μαμά σου.

Μη μου μιλάς για καλοκαίρια

Το σεξ στην παραλία αποτελεί την απόλυτη καλοκαιρινή φαντασίωση. Η πραγματικότητα όμως απέχει πολλά χιλιόμετρα από τις ειδυλλιακές σκηνές που βλέπεις στις ταινίες. Σενάριο βγαλμένο από τη ζωή 1ο: γεμίζεις με άμμο σε σημεία που δεν πρέπει και η τελευταία ανάμνηση που έχεις από το καλοκαίρι είναι μία κολπίτιδα.

Σενάριο βγαλμένο από τη ζωή 2ο: είσαι από κάτω και απολαμβάνεις σεξ και έναστρο ουρανό ταυτόχρονα, ώσπου ένα άσχετο κεφάλι σου κόβει τη θέα -  γνωστός και ως ματάκιας.

Χτύπημα κάτω από τη ζώνη

Έχεις όρεξη να περιποιηθείς τον σύντροφό σου κάνοντάς του στοματικό σεξ. Κάτι η εμμονή με την τελειότητα και το πάθος, τον δαγκώνεις αρκετά παραπάνω από όσο θα έπρεπε. Αυτός ουρλιάζει από τον πόνο κι εσύ φεύγεις τρέχοντας από δωμάτιο. Γύρνα με πάγο, για το καλό σου.

Live σεξουαλική διαπαιδαγώγηση

Κάτι η ανεμελιά του καλοκαιριού, κάτι το αλκοόλ, ούτε που κατάλαβες το πότε βρέθηκες στον καναπέ (ενοικιαζόμενου σπιτιού) του αγοριού που σου άρεσε από την παρέα. Πάνω στις ερωτικές σας περιπτύξεις παρατηρείς κίνηση έξω από την τζαμαρία. Όχι, δεν είσαι (τόσο) μεθυσμένη για να μην αναγνωρίσεις τα 16άχρονα ξαδέρφια του.