Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί δεν απαντάμε στα μηνύματά σας

Καλά, ότι είμαστε γουρούνια το ξέρετε. Ότι είμαστε όμως τόσο πολύ, το φανταζόσασταν;
Εξομολογήσεις ενός άντρα: Γιατί δεν απαντάμε στα μηνύματά σας



Ψέματα δεν θα σας πω. Δεν είμαι τέτοιος. Μάλιστα η πολύ ειλικρίνεια με έχει φάει στη ζωή μου, αλλά αυτό θα το αναλύσω άλλη στιγμή. Ναι, εμείς οι άντρες είμαστε ό,τι πιο κοντινό υπάρχει ανάμεσα σε διασταύρωση γαϊδουριού, γουρουνιού και αυστραλοπίθηκου. Και αυτό το μείγμα μας κάνει να σας εγγράφουμε εκεί που το μελάνι δεν μπορεί να πιάσει γυναίκες.

Στέλνετε εσείς το sms σας (0,80 ανά μήνυμα-τοποθέτηση προϊόντος) και απόκριση καμία. Ενώ όλα πήγαιναν τόσο ωραία το βράδυ στο ποτάκι. Μονόκεροι και πεταλουδίτσες ολόγυρα. Αλλά τα 0,80 λεπτά σας, θα γίνουν 1,60 γιατί θα στείλετε και άλλο. Και επειδή την προπαίδεια του 8 την ξέρω εξαιρετικά (φανταστείτε τι έχω στείλει εγώ), θα σας πω όμορφα κοράσια μου γιατί ΔΕΝ σας απάντησε αυτό το κτήνος (ωραίος φίλε).

-Δεν γουστάρει

Τι πάει να πει μια χαρά τα λέγατε; Τι πάει να πει ότι περνάγατε σούπερ; Και; Εγώ μικρός είχα παίξει τον Οιδίποδα στο σχολείο, αλλά αυτό δεν μου έδωσαν Όσκαρ (παρά το γεγονός πως έδωσα νέα διάσταση στον ρόλο). Όλοι οι άντρες είμαστε καλοί στο να γνέφουμε καταφατικά και να λέμε «ναι, ναι». Και επειδή ενθουσιάστηκες εσύ, πρέπει να ενθουσιαστεί και αυτός; Στο λέει ο μετρ σε αυτά τα θέματα, ενθουσιασμού και μηνυμάτων. Οπότε θα στο πω απλά: Δεν σε γουστάρει.

-Κάνει τον δύσκολο

Κοίτα να δεις κάτι πράματα τώρα… Κάνει και τον δύσκολο! Και όμως γυναίκα, ναι μπορεί και να τον κάνει. Πιθανότατα έχει απωθημένα από κάποια που του έκανε τα ίδια και τώρα ετοιμάσου να ξεσπάσει πάνω σου όπως η Φωτεινή στο Fame Story 1 πάνω στην Άσπα (την) Τσίνα. Κοίτα, πιθανότατα σεξ θα θέλει και μετά να σε πετάξει σαν στυμμένη λεμονόκουπα (sic), οπότε αν θες την γνώμη μου μην ασχοληθείς. Στείλε inbox, είμαι καλό παιδί.

-Πήρε αυτό που θέλει

Εσείς οι γυναίκες το λέτε «επιβεβαίωση». Εμείς οι άντρες το λέμε sex. Και έτσι επιβεβαιωνόμαστε. Ναι, είναι αηδιαστικό αλλά ζούμε σε έναν κόσμο που όλοι κυνηγάνε Pokemon, οπότε μικρό το κακό. Αν έκανε sex μαζί σου και μετά έγινε καπνός, τότε να ξέρεις πως όχι σε μήνυμα, ούτε σε πακέτο της Παπαβασιλείου δεν θα σου απαντήσει. Άντρες αγάπη μου… (στείλε ξανά inbox)

-Ρε μπας και τον τρόμαξες;

Έχεις δει φοβισμένο λαγό; Φοβισμένο κοτσύφι; Για την οικονομία της συζήτησης θα σου πω πως ούτε και εγώ, αλλά έχω δει φοβισμένο άντρα από γυναίκα. Μήπως του ανέφερες τις λέξεις σχέση, παιδιά, γονείς, έρωτας, αγάπη; Αν τα κατάφερες (έτσι όπως τα’φερες), να σου πω ότι για να τον ξανακερδίσεις, είναι να του στείλεις δώρο κανά διαρκείας της ομάδας του και μια μερίδα κεμπάπ. Γιατί κανένας άντρας δεν λέει «όχι» σε μια μερίδα κεμπάπ. Το γνωρίζουμε όλοι.

-Δεν έχει κάρτα

Κάποια στιγμή ο William Shakespeare, αυτός ο μυθικός ποιητής και συγγραφέας, είχε πει: «Χα, χα, χα, χα ,χα ,χα , χα, χα, χα, χα καλό εεεε;». Μετά το έφερε στην Ελλάδα ο Μάρκος Σεφερλής.

-Το μετάνιωσε

Αυτό δεν έχει καμία συνάρτηση με τα παραπάνω. Όπως εσείς την μια λέτε έτσι, την άλλη κάτι άλλο γυναίκες και μετά λέτε την ατάκα «το μετάνιωσα» ή «άλλαξα γνώμη», έτσι και ένας άντρας έχει το δικαίωμα να το κάνει. Ισότητα δεν θέλατε; Ισότητα θα έχετε.

-Γύρισε η πρώην του…

Ή έχει άλλη. Ή παίζει με άλλη. Ή κάτι ψήνει με άλλη. Ή είσαι μια από τις πολλές. Που να ξέρω τώρα και εγώ;  Εγώ ο αγγελιοφόρος είμαι!

Προσέξτε όμως γυναίκες. Γιατί αν δεν λάβετε απάντηση στο μήνυμά σας αυτό δεν σημαίνει πως ο λεγάμενος δεν θα εμφανιστεί κάποια στιγμή. Γιατί ΟΛΟΙ εμφανίζονται κάποια στιγμή, αργά ή γρήγορα. Αν το κάνει, προφανώς έχει όρεξη για να παίξει ξανά μαζί σας ή είστε καβάτζα. Η μαγκιά είναι πως θα αντιδράσετε εσείς. Γιατί η αξιοπρέπεια σας ποδοπατήθηκε και τώρα έχετε την ευκαιρία της ρεβάνς. Μην χάψετε ό,τι σας αραδιάσει. Άντρας είμαι και ξέρω ότι θα πει ψέματα. Αν ήθελε, θα έστελνε πρώτος. Και μην πει καμιά σας «ίσως φοβόταν». Αυτά είναι χαζομάρες. Αν γουστάρεις δεν φοβάσαι. Ούτε την απόρριψη, ούτε να ρίξεις τον εγωισμό σου, ούτε τίποτα.

Όσο γιατί δεν απαντάτε εσείς; Πάνω-κάτω θα ισχύουν τα ίδια. Ξέρεις εσύ ποια είσαι, μην κρύβεσαι στο πλήθος, ψηλή είσαι και φαίνεσαι…

ΥΓ: Πάνω από όλα να έχετε την αξιοπρέπειά σας. Μην την ποδοπατάτε για κανέναν (τα γράφω για να πιστέψω εγώ, μην νομίζετε)!

YΓ 1: Για ρίξτε τα μάτια σας σε αυτόν που σας απαντάει και τον σνομπάρετε. Για κοιτάξτε λίγο δίπλα σας...

Διαβάστε ΕΔΩ τι κάνετε και μας εκνευρίζετε

Δείτε ΕΔΩ γυναίκες πως θα διαλέξετε τον σωστό άντρα (επιτέλους!)

Διάβασε ΕΔΩ τι πρέπει να κάνεις για να κολλήσει μαζί σου μια και για πάντα!