Step by step οδηγίες για τα glitter lips του Versace που μας ξετρέλαναν

Και ombre και glittery; Γίνεται!
Step by step οδηγίες για τα glitter lips του Versace που μας ξετρέλαναν



Μέχρι στιγμής, αν έχουμε ξεχωρίσει ένα beauty look από την Haute Couture week στο Παρίσι, αυτό είναι τα glitter χείλη που είδαμε στο catwalk του Atelier Versace!
Μπορεί λοιπόν αυτό που είδαμε να είναι η πιο φθινοπωρινή βερσιόν, μιας και πρόκειται για catwalk της σεζόν A/W '17, εμείς όμως θέλουμε να το εντάξουμε στα looks μας το συντομότερο!
Για να το καταφέρετε, το μόνο που θα χρειαστείτε είναι δύο κοντινές αποχρώσεις κραγιόν, ένα διάφανο gloss και λίγο ειδικό glitter το οποίο μπορείτε να προμηθευτείτε από τα καταστήματα καλλυντικών.
Για το ombre εφέ ξεκινήστε εφαρμόζοντας τη σκούρα απόχρωση σε όλη την επιφάνεια των χειλιών και, στη συνέχεια, εφαρμόστε την πιο ανοιχτή μόνο στο κέντρο. Λίγο καλό blending με τα δάχτυλά σας θα κάνει τα δύο χρώματα να αναμειχθούν, δίνοντας ένα ωραίο ντεγκραντέ εφέ.
Όσο για το λαμπερό φινίρισμα, αρκεί να περάσετε τα χείλη σας με το διάφανο gloss και στη συνέχεια να ταμπονάρετε επάνω το glitter. Καλό είναι να μην το παρακάνετε, εκτός αν έχετε σα στόχο μια grande βραδινή έξοδο. Διαφορετικά, λίγη ποσότητα φτάνει για να δώσει μια ανεπαίσθητη λάμψη και γυαλάδα που όμως δεν θα περάσει απαρατήρητη!

Για περισσότερα beauty tips μην ξεχνάτε να με ακολουθείτε στο http://www.konstantinamichopanou.com/  αλλά και στο facebook στη σελίδα Konstantina Michopanou.

See you soon girls!