Zυγοί και Αιγόκεροι stay tuned! Έρχονται αναπάντεχες εξελίξεις!

Κριοί και Σκορπιοί μείνετε focus στο στόχο σας!
Zυγοί και Αιγόκεροι stay tuned! Έρχονται αναπάντεχες εξελίξεις!



Τα άστρα είναι σε έξαλλη κατάσταση! Από τη μία σου δίνουν ενέργεια και από την άλλη στην παίρνουν στα ξαφνικά και σε ξενερώνουν. Εκεί που είσαι στα πάνω σου έχεις να διαχειριστείς αλλόκοτες και ανατρεπτικές καταστάσεις. Αν είσαι οκ, cool, fine τυπάκι τότε τίποτα δεν είναι μη διαχειρίσιμο!

ΚΡΙΟΣ: Σε απασχολούν μόνο θέματα επαγγελματικής φύσεως. Έχεις αρχίσει και κουράζεις όμως. Τι θα κάνεις γι΄αυτό; Ο σύντροφός σου θα πάθει καμιά επιληψία μαζί σου. 
Tip: Άλλαξε στάση αμέσως!

ΤΑΥΡΟΣ: Είσαι στο καλύτερο mood που θα μπορούσες να είσαι. Θα το εκμεταλλευτείς σωστά; Ή θα χάσεις τις ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται; 
Tip: Μπορείς να περάσεις τέλεια αν αφεθείς!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Τα οικονομικά σου σε έχουν βγάλει από τον ίσιο δρόμο. Και δεν σε νοιάζει και πολύ. Απλά περνάς τον καιρό σου χωρίς να ασχολείσαι με τα προβλήματα που έχουν προκύψει. 
Tip: Αρνείσαι να βρεις λύσεις. Τι σε έχει πιάσει;

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Γκρινιάζεις non stop! Σε ευχαριστεί όλη αυτή η κατάσταση; Αν ναι, τότε είσαι άξια της μοίρας σου. Μην φορτώνεις τα προβλήματά σου σε άλλους!
Tip: Κάνε κάτι διαφορετικό!

ΛΕΩΝ: Δώσε βάση στις κριτικές που σου ασκούν οι φίλοι σου. Ξέρουν ακριβώς την κατάσταση σου και γι΄αυτό και πρέπει να δίνεις την απαραίτητη σημασία. 
Tip: Μην αμελήσεις τα επαγγελματικά ζητήματα που τρέχουν!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Έχεις πολλά νεύρα. Όλα σου φταίνε και ξεσπάς προς όλες τις πλευρές. Αλίμονο σε όποιον βρεθεί δίπλα σου. Δεν είσαι σε φάση να κάνεις υποχωρήσεις.
Tip: Κάνε λίγη υπομονή!

ΖΥΓΟΣ: Προσπάθησε να ισορροπήσεις λίγο τις προσωπικές σου καταστάσεις. Μην τα ρίχνεις όλα πάνω σου. Δεν φταις εσύ για όλα.
Tip: Πέρνα καλά και όλα θα κυλήσουν ήρεμα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τα ερωτικά σου δίνουν δύναμη για όλα τα υπόλοιπα που προκύπτουν. Μπορείς να χειριστείς το οτιδήποτε απρόοπτο! Οι φίλοι σου είναι το αποκούμπι σου!
Tip: Μην σε νοιάζουν οι κριτικές των άλλων!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Παίρνεις τα χαμπάρια σου γενικά. Και ανοίγεσαι σε φίλους σου προκειμένου να σε βοηθήσουν με τα ερωτικά σου ζητήματα. Όμως ότι κι αν κάνεις η κατάσταση είναι demi.
Tip: Άφησε λίγο χρόνο να περάσει!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ευτυχώς με τη δουλειά ξεχνιέσαι και είσαι σε άλλο mood. Την παλεύεις και στηρίζεσαι σιγά σιγά στα πόδια σου. Κάνε μικρά και σταθερά βήματα! 
Tip: Και όλα θα πάνε καλά!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σε έχει πιάσει πλήρως το καλοκαιρινό mood. Και είσαι φευγάτη. Δεν μπορείς να εστιάσεις σε τίποτα που να θέλει σοβαρότητα και ιδιαίτερο χειρισμό.
Tip: Είσαι αλλού και δεν προσγειώνεσαι με τίποτα.

ΙΧΘΥΣ: Είσαι σε αναμονή των εξελίξεων. Περιμένεις με σταυρωμένα χέρια πως θα εξελιχτεί η ερωτική σου ζωή. Κάνεις κινήσεις ματ όποτε πρέπει!
Tip: Το μυαλό σου πρέπει να είναι σε εγρήγορση σε όλα τα επίπεδα!

Πες μου τι ζώδιο είναι να σου πω αν θα σου πει ψέματα!