Ζυγοί και Καρκίνοι η περίοδος αυτή σας σπρώχνει στο προσκήνιο!

Όνειρα και στόχοι παίρνουν σάρκα και οστά!
Ζυγοί και Καρκίνοι η περίοδος αυτή σας σπρώχνει στο προσκήνιο!



Έμπνευση, ιδεαλισμός, πλούσια φαντασία και ισχυρή διαίσθηση. Νέες σχέσεις και συνεργασίες. Προσοχή στις συναισθηματικές και οικονομικές ακρότητες. 

ΚΡΙΟΣ
Είναι σπουδαίο πράγμα τελικά το συναίσθημα. Ειδικά όταν μπορείς να δεις καθαρά πώς νιώθεις για όσα συνέβησαν, αλλά και για όσα είναι τώρα μπροστά σου να τα ζήσεις. Όλο το νοιάξιμο και η φροντίδα στα μέλη της οικογένειας και στο σπίτι. Αρμονία.

Tip: Σεξουαλικός αναβρασμός. Βουρ στο «ψητό».

ΤΑΥΡΟΣ
Ετοιμάζεις ταξίδι μοναχά για πάρτη σου; Με φίλους; Ή με το έτερον ήμισυ; Όποιος κι αν είναι ο παρτενέρ, το σίγουρο είναι ότι θα ηρεμήσει το μυαλουδάκι σου. Θα αδειάσεις, θα γαληνέψεις. Και γενικά θα μιλήσεις, θα ανοιχτείς, θα διαβάσεις, θα ξεκινήσεις μαθήματα. 

Tip: Πρόσω ολοταχώς για νέα φιλοσοφία ζωής. Η παλιά μάς τελείωσε, sorry...

ΔΙΔΥΜΟΙ
Μα τι γίνεται επιτέλους σ’ αυτό το πορτοφόλι σου; Χρήμα μπαίνει -ευτυχώς-, χρήμα βγαίνει - πάλι ευτυχώς, διότι τουλάχιστον πάει σε πράγματα που γουστάρεις. Μαζί με τα ευρώ και η ασφάλεια. Απολαμβάνεις την καλή ζωή, την τέχνη, την ομορφιά. Κινητικότητα στα εργασιακά. 

Tip: Σε πιάνουν οι μαύρες σου; Άστες να ’ρθουν. Και όπως ήρθαν, θα φύγουν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι δικαιωματικά η εποχή σου. Πανταχού παρών και τα πάντα πληρών. Το καλύτερο δε είναι πως σε ό,τι κι αν κάνεις υπάρχει χαρά, ζωτικότητα, αυτοπεποίθηση. Βάζεις στόχους, σκέφτεσαι τις επιθυμίες σου, ανανεώνεσαι, ξεκινάς πράγματα, ομορφαίνεις επικινδύνως. Αυτό το τελευταίο μάλιστα γίνεται πολύ αντιληπτό από το αντίθετο φύλο. Πολύ όμως!

Tip: Μίνι κρίση στα ερωτικά; Ευτυχώς, υπάρχουν τα «αντισταθμιστικά οφέλη».

 

ΛΕΩΝ
Αν και βρίσκεσαι σε άλλο μήκος κύματος, πιο εσωτερικό, τούτη η περίοδος έχει πολλά να σου δώσει. Καλύτερο ύπνο, ψυχικές υπερβάσεις, πνευματικότητα, ηρεμία, εκκρεμότητες από το παρελθόν που κλείνουν αθόρυβα, απολογισμούς σε σχέσεις και συνεργασίες. Κινητικότητα στο σπίτι και στην οικογένεια.

Tip: Λίγη προσοχή στην υγεία και όλα καλά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Έξοδοι με φίλους, παρεΐτσες, ομάδες, φουλ δικτύωση -χωρίς να αποκλείουμε και ιντερνετικά φλερτάκια-, μελλοντικά σχέδια, σκέψεις για εναλλακτικά πράγματα, κέρδη μέσα από συλλογικές δραστηριότητες. Αυτό είναι λίγο πολύ το πλάνο των επόμενων ημερών. Όχι κι άσχημα, έτσι; Ρομαντικές στιγμές με το έτερον ήμισυ.  

Tip: Ό,τι κι αν είναι αυτό που σου «κόβει» τη χαρά, άστο στην άκρη για λίγο.

ΖΥΓΟΣ
Είσαι πάντα διακριτικός, μετρημένος, ισορροπιστής. Η περίοδος αυτή ωστόσο σε σπρώχνει θέλοντας και μη στο προσκήνιο. Κυρίως στο επαγγελματικό. Οι άλλοι σε βλέπουν γοητευτικό, άνθρωποι με επιρροή σε αναγνωρίζουν, κάνεις δημόσιες σχέσεις, σκέφτεσαι και μιλάς για τη δουλειά. Ίσως ένα επαγγελματικό όνειρο γίνεται πραγματικότητα.

Tip: Η ολική επαναφορά σε σπίτι/οικογένεια συνεχίζεται ακάθεκτη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Αν πούμε ότι είσαι ένα ζυμάρι, οι αστρολογικές όψεις αυτές τις μέρες είναι ο πλάστης που σε ανοίγει προς πάσα κατεύθυνση. Ετοιμάζεις βαλίτσες, διαβάζεις, γράφεις, φιλοσοφείς, διαλογίζεσαι, μιλάς με δασκάλους, τακτοποιείς νομικές εκκρεμότητες. Είπαμε, το μυαλό, όπως και το αλεξίπτωτο, δουλεύει καλύτερα ανοιχτό. 

Tip: Αισιοδοξία κόντρα στις εμμονές και στα σκαλώματα. Τι άλλο;

ΤΟΞΟΤΗΣ
Εντάξει, είναι δύσκολο να κάνεις erase στις μαύρες σκέψεις ή στα κολλήματά σου. Το ότι μπορείς ωστόσο να καταλαβαίνεις τις εσωτερικές διαδικασίες, να αναλύεις, να διακρίνεις το κίνητρο πίσω από κάθε πράξη, είναι σπουδαία δουλειά. Σωτήρια θα έλεγα. Σεξουαλικότητα, χρήματα από/προς τρίτους. 

Tip: Ριζική κατεδάφιση και αναδόμηση αξιών. Τι σου δίνει ασφάλεια είπαμε;

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Όλη η πλανητική κινητικότητα απέναντί σου. Στον τομέα των συντροφικών και συνεργατικών σχέσεων. Εσύ και οι Άλλοι. Οι Άλλοι και εσύ. Με αυτό το δίπολο θα ασχοληθείς, μέσα από αυτό θα προσπαθήσεις να βρεις ισορροπία και γαλήνη. Αγάπη, αρμονία, κοινωνικοποίηση, αλλά και αναποφασιστικότητα.

Tip: Προσοχή οι γεννημένοι κοντά στις 7 του Γενάρη. Εμμονές, καχυποψία, ζήλια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η καθημερινότητα, οι υποχρεώσεις, το σπίτι, το γραφείο, μπορεί να σου φαίνονται μικρά και ασήμαντα. Αυτές τις μέρες ωστόσο απολαμβάνεις τις λεπτομέρειες της ζωής που τόσο συχνά κάνουν τη διαφορά. Μεγάλη κινητικότητα στα επαγγελματικά. Αν ψάχνεις για δουλειά, τρέξε τώρα. Θέματα υγείας/διατροφής.

Tip: Επίχειρηση «εκκαθάριση παρελθόντος» σε εξέλιξη. Πάντα.

ΙΧΘΥΕΣ
Τον πρώτο λόγο έχουν η χαρά, η διασκέδαση, η δημιουργικότητα, ο έρωτας, τα παιδιά. Σου ακούγονται πολύ καλά για να είναι αληθινά ε; Και όμως. Η συσσώρευση πλανητών μέσα στον πιο φωτεινό οίκο του ωροσκοπίου σου υπόσχεται λίγη από τη λάμψη του. 

Tip: Καλλιτεχνική έμπνευση, ρομαντικές περιπέτειες. Τίτλοι τέλους σε φιλίες.