Το πιο stylish video γενεθλίων που έχεις δει ποτέ!

Θα μπορούσες να γιορτάσεις την επέτειο των χρόνων που είσαι στη δουλειά σου κάπως έτσι; Μμμμμμμ λίγο δύσκολο γιατί δεν είσαι Edward Enninful!
Το πιο stylish video γενεθλίων που έχεις δει ποτέ!



Είμαι σίγουρη ότι έχεις γιορτάσει επετείους με τον καλό σου, τα γενέθλιά σου, τα γενέθλια των φίλων σου και πολλά άλλα πιο ανούσια event. Πόσα χρόνια εργάζεσαι στην ίδια εταιρεία;  Έχεις σκεφτεί ποτέ να κάνεις την επέτειο των χρόνων στη δουλειά σου;  Αν ναι είμαι σίγουρη ότι απλά οι συνάδελφοι σού ευχήθηκαν ή πήγατε για ενα lunch break μαζί. Αν πάλι όχι απλά  μπορεί να το σκέφτηκες για ένα δευτερόλεπτο και να συνέχισες να χώνεις τη μουσούδα σου στους τόνους χαρτιών που έπρεπε να τα βγάλεις πέρα. 

Όμως δε συνέβη το ίδιο και με τον αγαπημένο και διάσημο στυλίστα Edward Enninfulο, οποίος γιόρτασε τα 25 χρόνια εργασίας στον κόσμο της μόδας όχι με ένα απλό ποτάκι σε μπαράκι χαλαρά, αλλά με όση μεγαλοπρέπεια του αρμόζει ως στυλίστας διασήμων. Έτσι, λοιπόν, δημιούργησε μία ταινία μικρού μήκους 13 λεπτών με πρωταγωνίστριες οκτώ supermodel κολλητές του, αλλά και  μία φωτογράφιση των ίδιων μοντέλων για πάρτη του!

Kate Moss

Από την Kate Moss, μέχρι τη Naomi Campbell, την Karlie Kloss την  Jourdan Dunn όλες θα τις θαυμάσεις στο παρακάτω video αλλά και τις φωτογραφίες !

 

Jourdan Dunn

Karlie Kloss

Karen Elson

Το video είναι σκηνοθετημένο από τον Nick Knight και τα credits του καθώς και των φωτογραφιών πάνε στο fashion film site SHOWroom!

Διάβασε ακόμα: Όταν μεγαλώσω, θέλω να γίνω... Αλλάζοντας καριέρα στα 30!