Beautiful πριν την εκκλησία; Δες πώς!

Είστε στην τελική ευθεία πριν το γάμο και τα έχετε όλα υπό έλεγχο! Συγχαρητήρια! Χαλαρώστε και αφήστε εμάς να σας προτείνουμε μικρούς τρόπους για να χάσετε τα τελευταία επίμονα κιλάκια και για να είστε πιο υγιής και πιο λαμπερή από ποτέ!
Beautiful πριν την εκκλησία; Δες πώς!



Πάντα πρωινό!

Δε ξεχνάμε ποτέ το πρωινό! Η μαμά μας είχε δίκιο όταν μας πίεζε να φάμε το πρωί πριν το σχολείο. Το μόνο γεύμα που δεν πρέπει να παραλείψουμε ποτέ είναι αυτό! Μάλιστα έρευνες έχουν δείξει ότι με αυτό τον τρόπο καταναλώνουμε τελικά λιγότερες θερμίδες μέχρι το τέλος της ημέρας. Υγιεινό πρωινό λοιπόν με έναν φρεσκοστυμμένο χυμό και φρυγανιές με βούτυρο και μέλι ή εναλλακτικά ένα μπολ δημητριακά με γάλα.

Τρώτε υγιεινά!

Προτιμήστε βιολογικά προϊόντα, πλούσια σε ίνες, πρωτεΐνη, ασβέστιο και βιταμίνη C. Τέτοιες επιλογές είναι η βραστή γαλοπούλα, το μαύρο ρύζι, τα αυγά (με ρέγουλο που λέει και η γιαγιά μου!), το γιαούρτι και το γάλα με χαμηλά λιπαρά, τα αμύγδαλα και το αβοκάντο. Καλό είναι επίσης, αν αισθανθείτε ότι θέλετε κάτι ανθυγιεινό όπως σως στη σαλάτα σας, να το αντικαταστήσετε με κάτι που εσείς θα φτιάξετε και θα σας γλιτώσει από παραπανήσιες θερμίδες. Για παράδειγμα αντί για μαγιονέζα μπορείτε να επιλέξετε σως με γιαούτι και μυρωδικά. Ναι ..ξέρω ότι δεν είναι το ίδιο αλλά κρατηθείτε λίγο και εσείς, μέχρι τη μεγάλη μέρα!

Μειώστε ποσότητες!

Έρευνες έχουν δείξει ότι τρώγοντας σε σκούρα πιάτα καταναλώνουμε λιγότερη ποσότητα. Αλλάξτε σερβίτσιο λοιπόν και περιορίστε ότι μπορείτε αν όχι στο μισό τότε στα 2/3 της ποσότητας που καταναλώνατε πριν. Και φυσικά πιείτε πολύ νεράκι! Μισή ώρα πριν το φαγητό και οπωσδήποτε κάθε πρωί ξεκινώντας τη μέρα σας.

Κρατηθείτε!

Αφήστε τα μοκατσίνο, φραπουτσίνο, κοκτέιλ, αναψυκτικά και όλα τα χαλαρωτικά απεριτίφ μέχρι τη μέρα του γάμου σας. Τότε θα μπορείτε να πιείτε ότι και όσο θέλετε. Κρατηθείτε όμως γιατί είναι κρίμα να πάρετε τις θερμίδες που περιορίσατε με τόσο κόπο, από ένα μόνο αθώο ..ως τώρα..ποτάκι!

Χαλαρώστε!

Το στρες εκτός του ότι κάνει κακό στο δέρμα σας, και εμείς θέλουμε να λάμπετε τη μεγάλη ημέρα, προκαλεί την αίσθηση πείνας ενώ δεν υπάρχει πραγματικός λόγος. Μην αγχώνεστε λοιπόν, αλλά ακόμη και αν συμβεί αυτό, αποφύγετε ψωμί και γλυκά, διαλέξτε μαρούλι, καρότο, πορτοκάλια, και αβοκάντο. Αυτά θα σας ηρεμήσουν, τουλάχιστον μέχρι να φύγει το αίσθημα πείνας.

Beauty sleep!

Τι καλύτερο και πιο εύκολο από ένα ωραίο και ήρεμο ύπνο. Η έλλειψη ύπνου και η συσσωρευμένη κούραση δημιουργεί αίσθημα πείνας. Προσπαθήστε να κοιμάστε κατά μέσο όρο 8 ώρες, ώστε και το δέρμα σας να προλάβει να αναζωογονηθεί αλλά και περισσότερες θερμίδες να καούν! Με αυτό τον τρόπο θα είστε πανέτοιμη και γεμάτη ενέργεια για τη μέρα σας, τη μέρα που θα πείτε «Yes I do!».