Το natural bridal look της Μαρίας Κωνσταντάκη στο Down Town

Το πιο κομψό μακιγιάζ για τη μεγάλη μέρα!
Το natural bridal look της Μαρίας Κωνσταντάκη στο Down Town



Η συγκεκριμένη φωτογράφιση με την Μαρία Κωσταντάκη για λογαριασμό του Down Town! ανήκει στις αγαπημένες μου, αφού πρόκειται για ένα bridal look ιδιαίτερα απλό και κομψό, χωρίς υπερβολές, οπως άλλωστε πρέπει να είναι.

 
Την ημέρα του γάμου σας τα μάτια δε χρειάζεται να είναι υπερβολικά έντονα προκειμένου να δείχνουν εντυπωσιακά. Όπως βλέπετε, το μακιγιάζ που κάναμε στη Μαρία ήταν ένα πολύ απαλό smokey σε καφέ αποχρώσεις (coffee break Sephora ), το οποίο δημιουργήθηκε απλώνοντας μία σκιά σε όλο το κινητό βλέφαρο και κάνοντας καλό blending προς τα έξω, σε συνδυασμό με αρκετές στρώσεις mascara (Push Up Drama Maybelline) . Παράλληλα για να διατηρήσουμε αυτό το natural look, επέλεξα μια ροζ απόχρωση για τα χείλη, στα οποία χρησιμοποίησα ένα lip pencil με matte υφή (Yves Saint Laurent Rouge Pur Couture The Mats ) για πιο κομψό αποτέλεσμα, ενώ στα ζυγωματικά άπλωσα μία πολύ απαλή ροδακινί απόχρωση ρουζ, για γλυκιά και λαμπερή όψη. 
 
Το συνολικό look ταίριαξε τέλεια με τα ρομαντικά νυφικά που δοκίμασε η Μαρία, με αποτέλεσμα τις πιο ονειρικές λήψεις!
 
Για περισσότερα beauty tips και backstage moments, μην ξεχνάτε να με ακολουθείτε στο Instagram (@konstantinamichopanou) αλλά και στο site μου http://www.konstantinamichopanou.com
 
Μην ξεχνάς να χαμογελάς 
See you soon girls!