Aστρολογικές προβλέψεις Σ/Κ: Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;

Eντάσεις και ανατροπές έχει το πλανητικό σκηνικό! Υπομονή!
Aστρολογικές προβλέψεις Σ/Κ: Τι λένε τα άστρα για κάθε ζώδιο;



ΚΡΙΟΣ: Aυτό το ΣΚ δικαιωματικά σου αξίζει να κάνεις ότι σε ευχαριστεί. Μετά από μια τόσο πιεστική εβδομάδα αυτό που χρειάζεσαι στην προκειμένη είναι να περάσεις όχι απλά καλά αλλά τέλεια!
Tip: Άφησε στην απέξω όσους έχουν αρνητική διάθεση!

ΤΑΥΡΟΣ: Τόλμησε να γίνεις διαφορετική Ταυράκι! Κάνε την ανατροπή και εκεί που κανείς δεν το περιμένει να δουν μια άλλη προσωπικότητα και αντιμετώπιση! 
Tip: Άλλαξε ακόμα και το ντύσιμό σου. Γίνε πιο sexy!

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακολουθείς ένα άλλο μοτίβο το τελευταίο διάστημα και σου έχει βγει σε καλό. Συνέχισε ότι κάνεις. Θα έχει την ίδια επιτυχία. 
Tip: Να δίνεις σημασία σε ότι βλέπεις και να το παίρνεις σαν στοιχείο, έτσι ώστε να το χρησιμοποιήσεις όπως πρέπει!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Έχεις πολύ γκρίνια και σε έχει πιάσει ανασφάλεια. Αυτός ο συνδυασμός δεν είναι και το ότι καλύτερο για εσένα που είσαι από τη φύση σου γκρινιάρα. Γι΄αυτό ψυχραιμία!
Tip: Απόλαυσε το δίημερό σου όπως μπορείς!

ΛΕΩΝ: Νιώθεις μια ξαφνική υπερνέργεια; Τέλεια! Το ΣΚ σου θα είναι απλά fabulous γιατί όταν σε πιάνει αυτό το mood όλα σου πάνε καταπληκτικά!
Tip: Δώσε την καλύτερη πτυχή του εαυτού σου!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ήρθε η ώρα μεγάλων αποφάσεων! Πρόσεξε σε ποιον τομέα θα δώσεις έμφαση και γιατί. Τα άστρα σε μπερδεύουν και δεν ξέρεις που να εστιάσεις! Δώσε βάση στις λεπτομέρειες!
Tip: Αν έχεις αυτοπεποίθηση μπορείς να χειριστείς τα πάντα!

ΖΥΓΟΣ: Μην κρίνεις κανέναν και γενικότερα μην κάνεις κινήσεις που ξέρεις πως θα πληγώσουν κάποιον. Αν θέλεις να λύσεις τα θέματά σου φτιάξε άλλο πλάνο.
Tip: Κράτα την ενέργεια σου για ότι προκύψει μέσα στο ΣΚ!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Νιώθεις συναισθηματικά ευάλωτη και νομίζεις ότι δεν μπορείς να διαχειριστείς τα πράγματα όπως πρέπει. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να απομακρυνθείς από καταστάσεις που μπορεί να σου προκαλέσουν αλλόκοτες αντιδράσεις.
Tip: Εμπιστεύσου μια φίλη σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ: Aσχολήσου μόνο με δημιουργικά πράγματα αυτό το ΣΚ. Αποφόρτισε το μυαλό σου και μην σκεφτείς καθόλου τα ερωτικά σου ζητήματα. 
Tip: Άντλησε ενέργεια από απλά πράγματα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αυτό το ΣΚ απελευθερώσου! Μην οριοθετείς τίποτα. Εσύ λειτουργείς πιο αποδοτικά όταν κανείς δεν σου βάζει όρια και δεν σε πιέζει. Ξεκαθάρισέ το σε όλους!
Tip: Απομονώσου κάπου για λίγο!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αυτό το ΣΚ έχεις την τιμητική σου! Διανύεις τον μήνα σου και είσαι up! Με ποιον θα μοιραστείς αυτή την υπερνέργεια; Μόνο με άτομα που είναι στο ίδιο mood με εσένα!
Tip: Άφησε το συναίσθημα να σε συνεπάρει!

ΙΧΘΥΣ: Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις. Πριν πράξεις, σκέψου το καλά. Ωστόσο το ΣΚ θα σου χαρίσει ηρεμία και θα χαλαρώσεις από τις εντάσεις της εβδομάδας που πέρασε!
Tip: Have fun, είναι το σύνθημα!

Για εσένα που αναζητάς το καλό σεξ, έχουμε τη λύση. Πες μου το ζώδιό του!